حجتالاسلام نادر مولایی، مدرس حوزه علمیه امام رضا(ع) میاندوآب در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی با اشاره به اهمیت فضایل اخلاقی در جوهره وجودی بشر، گفت: خیراندیشی از عنایات الهی نسبت به مومنین در جهت بهرهمندی فضایل اخلاقی است که ریشه در وجود مبارک پروردگار دارد.
وی با استناد به آیاتی از سوره مبارکه بقره در مورد خیراندیشی، افزود: خداوند متعال خیراندیشی را برای انسانها برگزیده است و تمامی امورات بشری را به سوی خیر و سعادت رهنمود میکند.
حجتالاسلام مولایی، با اشاره به حدیث قدسی که خداوند خطاب به حضرت موسی(ع) فرمودهاند، گفت: بنده مومن محبوبترین بنده پروردگار در نزد خداوند متعال است، زیرا که خداوند متعال با گرفتار کردن بندگان مومن خویش به سختیها و مشکلات و آزمودن آنها، خیر و مصلحت بنده مومن را میخواهد.
وی بیان کرد: ریشه خیرخواهی و مثبتاندیشی در وجود مبارک خداوند متعال نهفته است و ما به عنوان مخلوقات پروردگار در اندیشه و اعمال خویش، باید خیراندیشی را سر لوحه امور خویش قرار دهیم، زیرا خیراندیشی جوهره اصلی میل به سعادت بشری است.
حجتالاسلام مولایی، ادامه داد: خیراندیشی در واقع نوعی مثبتاندیشی در جامعه است و جامعه خیراندیش همواره به سوی اهداف مثبت و والای الهی حرکت میکند.
وی به ثمرات خیراندیشی در جامعه اسلامی اشاره کرد و گفت: در چنین جامعهای افراد روحیه و افکار متعالی خویش را پرورش میدهند و حسنظن نسبت به دیگر افراد جامعه پیدا کرده و با کمک خیراندیشی به موفقیتهای فردی و اجتماعی کلان در جامعه دست مییابند.
حجتالاسلام مولایی در ادامه افزود: همچنین از جمله ثمرات خیراندیشی میتوان به بهرهمندی همیشگی از فضل و رحمت الهی اشاره کرد که رفتار نیک و خداپسندانه در سایه خیراندیشی موجبات گسترش خیر و برکت جامعه را فراهم میکند.
مدرس حوزه علمیه امام رضا(ع) میاندوآب در پایان افزود: در حال حاضر نقش مبلغان دینی و مسئولان نظام جمهوری اسلامی ایران در امر اشاعه فرهنگ دینی بسیار خطیر است چرا که اعتقادات قلبی و دینی افراد جامعه، تبیینگر و سوقدهنده آرمانهای ایران ـ اسلامی است.