کد خبر: 1448066
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۸

توجه به پیوست فرهنگی در تولید آثار دیجیتالی/ مساجد فراموش نشود

گروه جامعه: دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد ضمن تاکید بر توجه به پیوست فرهنگی در تولید آثار دیجیتال، عنوان کرد: از طریق توجه به محتوای آثار دیجیتالی می توانیم به پیوست فرهنگی و معرفی فرهنگ غنی کشورمان همت گماریم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حجت‌الاسلام حمیدرضا ارباب سلیمانی، دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور صبح امروز دوشنبه 17 شهریور ماه در جریان بازدید از دومین نمایشگاه بین‌المللی فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال گفت: حمایت مراکز و سازمان‌های ذیربط در توزیع بسته‌های آموزشی حوزه دیجیتال می‌تواند ما را در رسیدن به هدف اصلی که همان ارتقای فرهنگ ایرانی اسلامی است، کمک کند؛ بنابراین لازم است برای تولید آثار تولید کنندگان حوزه دیجیتال ساز و کارهایی اندیشیده شود.
ارباب سلیمانی ادامه داد: بر اساس تدوین شاخص‌های لازم در تولید محتوای آثار دیجیتالی می‌توان کشور را در مقایسه با دیگر کشورها متمایز کرد و در این تمایز باید به 70 هزار مساجد کشور و 19 هزار پایگاه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد توجه شود.
نقش مساجد فراموش نشود 
وی افزود: در برنامه‌ریزی‌های حوزه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال باید به تمامی ظرفیت‌های کشور توجه شود و در ارتقای فرهنگ و تمدن کشور از این روش نقش مساجد فراموش نشود زیرا مساجد در فرهنگ ایرانی اسلامی همیشه نقش به سزایی داشته‌اند.
دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد  با اشاره به وجود بیش از هشت هزار امامزاده در کشور گفت: امامزاده‌ها از جمله مراکزی هستند که می‌توان به عنوان قطب فرهنگی از آنها بهره‌برد و در تولید آثار دیجیتالی به آنها توجه کرد.
وی ضمن اشاره به تجهیز کتابخانه‌های کشور از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در تولید آثار دیجیتالی باید به این کتابخانه‌ها نیز توجه شود و در این آثار مساجد و اماکن مقدس معرفی شوند.
یاداوری می‌شود: دومین نمایشگاه بین‌المللی فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال پانزدهم شهریور با حضور جمعی از مقامات کشور آغاز به کار کرد و تا هجدهم شهریور ماه سال جاری از ساعت 9 تا 16 در محل دایمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران پذیرای علاقه‌مندان است.

captcha