به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت ورزش و جوانان، محمدرضا کمن، مسئول کارگروه تخصصی سند ازدواج، درباره سامانه همسانگزینی که زیر نظر مؤسسه تبیان و معاونت ساماندهی امور جوانان طراحی شده است، اظهار کرد: افرادی که در این سامانه برای ازدواج ثبتنام میکنند، غربالگری و سلامت روانشان از طریق مشاوران چک میشود.
وی با بیان این مطلب که هدف راهاندازی این سامانه این است که صلاحیت عمومی افراد سنجیده شود، افزود: صلاحیت عمومی افراد را واسطان میسنجند و سلامت روان، شخصیت توسط مشاوران ارزیابی خواهد شد.
مسئول کارگروه تخصصی سند ازدواج با اذعان به این مطلب که تناسب شخصیتی افراد در این سامانه به طوراتوماتیک چک میشود، بیان کرد: ثبت نامکنندگان پس از گذراندن صلاحیت عمومی و سلامت روان از طریق سامانه همسریابی به صورت هوشمند و اتوماتیک توسط این سامانه تناسب رفتاریشان سنجیده میشود.
کمن با اشاره به این که بخش هوشمند ماتریس این سامانه کمتر از یک صدم ثانیه افراد را شناسایی میکند، تصریح کرد: آیتم شخصیتی(وزن، قد، پوشش) در این سامانه توسط واسطان تائید میشود.
وی افزود: پس از گذراندن آیتم شخصیتی در سامانه یک پکیج آموزشی به طور مجازی از طریق وب سایت برای افراد ارسال خواهد شد و ثبت نامکنندگان از طریق واسطان به خانوادهها معرفی میشوند، تا مدتی به طور سنتی این روند از طریق واسطان پیگیری خواهد شد.
مسئول کارگروه تخصصی سند ازدواج با بیان این مطلب که این برنامه فقط مختص به مجردها نیست، خاطرنشان کرد: این برنامه نه تنها برای مجردان بلکه افراد مطلقه و جوانانی که شریک زندگی خود را یافتهاند ولی با مشکلات خانوادگی روبرو هستند میتوانند مورد استفاده قرار بگیرد تا معیارها و علایق خود را از طریق سامانه همسان گزینی بسنجند.
کمن در پایان با بیان این مطلب که درخواستکنندگان تا یک سال تحت نظراین فرایند قرارگرفته و توسط مشاوران ارزیابی میشوند، اظهار کرد: به عبارتی در طی یک سال از طریق مؤسسه تبیان افراد مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت تا بررسی شود مشکل ازدواج جوانان براساس توقعات بالای آنها بوده یا بیشتر به مشکلات و مسائل خانوادگی باز میگردد، به عبارتی اینکه ازدواج به صورت سنتی پایدارتر خواهد بود، مورد بررسی قرار میگیرد.