به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجتالاسلام محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری 27 آبان ماه در دیدار ائمه جماعات، هیئت امنا و فرماندهان پایگاههای بسیج مساجد شهرستان شهرکرد با وی بههم پیوستگی بین ارکان مسجد را یکی از ضرورتها در راستای نقش آفرینی مطلوب دانست و اظهارکرد: لازمه اثرگذاری و نقش آفرینی مساجد، پیوستگی میان تمام ارکان مسجد است که اگر غیر این باشد به طور قطع وظیفه و رسالت خود را به شکل مطلوب انجام ندادهایم.
بسیج؛ از ضرورتهای اصلی انقلاب برای مقابله با چالشهای امروز
وی ضمن گرامیداشت هفته بسیج، به تبیین جایگاه بسیج و ویژگیهای منحصر به فرد آن، به عنوان یکی از نیازها و ضرورتهای اصلی انقلاب برای مقابله با خلاءها و چالشها پرداخت.
نماینده ولی فقیه در استان ایمان، تقوا، بصیرت، شفافیت، عزم راسخ، غیرت، احساس مسئولیت واقعی و در نهایت پروش یافتن مجموعه مسلمان و مومن جامع و کامل را از ویژگیهای بارز بسیج و بسیجی دانست.
حجتالاسلام نکونام با بیان اینکه امام خمینی(ره) نیز بسیج را با هدف تربیت و ایجاد یک مجموعه مسلمان متقی، بصیر، غیرتمند و تلاشگر در تمام عرصهها تشکیل داد، این تشکل را از نیازهای جامعه امروز برای پر کردن خلاءهای موجود دانست.
وی محقق ساختن سبک زندگی اسلامی در زندگی فردی و اجتماعی و سپس حاکم سازی آن در جامعه را از وظایف بسیجی دانست و تاکیدکرد: مسلمانی کامل بدون سبک زندگی اسلامی هیچ معنا و مفهومی ندارد بر همین اساس مسلمان واقعی زمانی معنا پیدا میکند که سبک زندگی اسلامی بر آن حاکم باشد.
حجتالاسلام نکونام تلاش و خواسته شوم دشمنان برای دین زدایی و سکولاری کردن اسلام را یادآور شد و افزود: سکولاریستها توام بودن دین با سیاست را یک امر غیرقبل قبول و پذیرش میدانند و بر همین اساس به شدت به دنبال جدا کردن دین از سیاست و متن زندگی مسلمانان هستند.
مسلمان واقعی میکوشد دین را در زندگی خود زنده نگه دارد
وی با بیان اینکه مسلمان واقعی همه وجودش دین و حساسیت نسبت به رفتارهای دینی است تصریح کرد: مسلمان واقعی همیشه نسبت به نقش و جایگاه دین در امور زندگی فردی و اجتماعی خود حساس است و هر کجا نقش دین را در امور کم رنگ ببیند غصه میخورد و میکوشد دین را در زندگی خود زنده نگه دارد.
حجتالاسلام نکونام فرهنگ بسیجی را برآمده از چنین نگرش و تفکری دانست و در تبیین فرهنگ و تفکر بسیج، حرکت دسته جمعی، فعال، همسو و متحرک را از نشانهها و مصادیق بارز این فرهنگ برشمرد.
وی بر لزوم حاکمیت این چنین فرهنگی در تمام سطوح جامعه تاکید کرد و از مساجد به عنوان پرچمداران اصلی در راستای تحقق این فرهنگ اصیل یادکرد و افزود: مساجد ما باید در سایه فرهنگ بسیجی در جامعه نقش آفرین باشند.
حجتالاسلام نکونام با ابراز نگرانی از فاصله گرفتن جامعه از فرهنگ بسیجی و بیتاثیر بودن اقدامات فرهنگی مساجد در لایه اصلی جامعه، تصریح کرد: اگر چه اقدامات و فعالیتهای فرهنگی فراوانی در مساجد رخ میدهد اما این اقدامات در تغییر مسیر لایه اصلی جامعه هیچ نقشی ندارد؛ چرا که آنها راهی غیر از مسیر اصلی را برگزیدهاند.
عدم نفوذ اقدامات فرهنگی در جامعه دغدغه اصل دلسوزان نظام
وی در تبیین بیشتر این مسئله، از فتنه 88 و 78 به عنوان مصادیق بارز فاصله گرفتن جامعه از فرهنگ و تفکر بسیجی دانست و تصریح کرد: امروز یکی از دغدغههای اصلی دلسوزان نظام این است که اقدامات فرهنگی فراوانی صورت میگیرد، چالشها و مشکلات پیش رو بیان میشود اما متاسفانه در بدنه و لایههای اصلی جامعه نفوذ پیدا نمیکند و این خسارتهای فراوانی را در پی خواهد داشت.
حجتالاسلام نکونام با تاکید بر اینکه فرهنگ بسیجی یک فرهنگ همه جانبه و برآمده از متن مردم است، بر لزوم بکارگیری همه اقشار جامعه به ویژه جوانان در عرصههای مختلف فعالیتهای بسیج در مسجد تاکید کرد.