کد خبر: 1474741
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۱
حجت‎الاسلام نکونام:

حاکمیت سبک زندگی اسلامی از وظایف بسیجیان است

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری محقق ساختن سبک زندگی اسلامی در زندگی فردی و اجتماعی و سپس حاکم سازی آن در جامعه را از وظایف بسیجی دانست و گفت: مسلمان واقعی زمانی معنا پیدا می‎کند که سبک زندگی اسلامی بر آن حاکم باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری 27 آبان ماه در دیدار ائمه جماعات، هیئت امنا و فرماندهان پایگاه‎های بسیج مساجد شهرستان شهرکرد با وی به‎هم پیوستگی بین ارکان مسجد را یکی از ضرورت‌ها در راستای نقش آفرینی مطلوب دانست و اظهارکرد: لازمه اثرگذاری و نقش آفرینی مساجد، پیوستگی میان تمام ارکان مسجد است که اگر غیر این باشد به طور قطع وظیفه و رسالت خود را به شکل مطلوب انجام نداده‌ایم.

بسیج؛ از ضرورت‌های اصلی انقلاب برای مقابله با چالش‌های امروز

وی ضمن گرامیداشت هفته بسیج، به تبیین جایگاه بسیج و ویژگی‌های منحصر به فرد آن، به عنوان یکی از نیازها و ضرورت‌های اصلی انقلاب برای مقابله با خلاءها و چالش‌ها پرداخت.

نماینده ولی فقیه در استان ایمان، تقوا، بصیرت، شفافیت، عزم راسخ، غیرت، احساس مسئولیت واقعی و در نهایت پروش یافتن مجموعه مسلمان و مومن جامع و کامل را از ویژگی‎های بارز بسیج و بسیجی دانست.

حجت‎الاسلام نکونام با بیان اینکه امام خمینی(ره) نیز بسیج را با هدف تربیت و ایجاد یک مجموعه مسلمان متقی، بصیر، غیرتمند و تلاشگر در تمام عرصه‎ها تشکیل داد، این تشکل را از نیازهای جامعه امروز برای پر کردن خلاءهای موجود دانست.

وی محقق ساختن سبک زندگی اسلامی در زندگی فردی و اجتماعی و سپس حاکم سازی آن در جامعه را از وظایف بسیجی دانست و تاکیدکرد: مسلمانی کامل بدون سبک زندگی اسلامی هیچ معنا و مفهومی ندارد بر همین اساس مسلمان واقعی زمانی معنا پیدا می‎کند که سبک زندگی اسلامی بر آن حاکم باشد.

حجت‎الاسلام نکونام تلاش و خواسته شوم دشمنان برای دین زدایی و سکولاری کردن اسلام را یادآور شد و افزود: سکولاریست‎ها توام بودن دین با سیاست را یک امر غیرقبل قبول و پذیرش می‌دانند و بر همین اساس به شدت به دنبال جدا کردن دین از سیاست و متن زندگی مسلمانان هستند.

مسلمان واقعی می‌کوشد دین را در زندگی خود زنده نگه دارد

وی با بیان اینکه مسلمان واقعی همه وجودش دین و حساسیت نسبت به رفتارهای دینی است تصریح کرد: مسلمان واقعی همیشه نسبت به نقش و جایگاه دین در امور زندگی فردی و اجتماعی خود حساس است و هر کجا نقش دین را در امور کم رنگ ببیند غصه می‌خورد و می‌کوشد دین را در زندگی خود زنده نگه دارد.

حجت‎الاسلام نکونام فرهنگ بسیجی را برآمده از چنین نگرش و تفکری دانست و در تبیین فرهنگ و تفکر بسیج، حرکت دسته جمعی، فعال، همسو و متحرک را از نشانه‌ها و مصادیق بارز این فرهنگ برشمرد.

وی بر لزوم حاکمیت این چنین فرهنگی در تمام سطوح جامعه تاکید کرد و از مساجد به عنوان پرچم‌داران اصلی در راستای تحقق این فرهنگ اصیل یادکرد و افزود: مساجد ما باید در سایه فرهنگ بسیجی در جامعه نقش آفرین باشند.

حجت‎الاسلام نکونام با ابراز نگرانی از فاصله گرفتن جامعه از فرهنگ بسیجی و بی‌تاثیر بودن اقدامات فرهنگی مساجد در لایه اصلی جامعه، تصریح کرد: اگر چه اقدامات و فعالیت‎های فرهنگی فراوانی در مساجد رخ می‎دهد اما این اقدامات در تغییر مسیر لایه اصلی جامعه هیچ نقشی ندارد؛ چرا که آنها راهی غیر از مسیر اصلی را برگزیده‌اند.

عدم نفوذ اقدامات فرهنگی در جامعه دغدغه‎ اصل دلسوزان نظام

وی در تبیین بیشتر این مسئله، از فتنه 88 و 78 به عنوان مصادیق بارز فاصله گرفتن جامعه از فرهنگ و تفکر بسیجی دانست و تصریح کرد: امروز یکی از دغدغه‎های اصلی دلسوزان نظام این است که اقدامات فرهنگی فراوانی صورت می‎گیرد، چالش‎ها و مشکلات پیش رو بیان می‎شود اما متاسفانه در بدنه و لایه‎های اصلی جامعه نفوذ پیدا نمی‎کند و این خسارت‎های فراوانی را در پی خواهد داشت.

حجت‌الاسلام نکونام با تاکید بر اینکه فرهنگ بسیجی یک فرهنگ همه جانبه و برآمده از متن مردم است، بر لزوم بکارگیری همه اقشار جامعه به ویژه جوانان در عرصه‎های مختلف فعالیت‎های بسیج در مسجد تاکید کرد.
 

captcha