مصطفی غلام عباس، پژوهشگر كويتی و شركتكننده در مراسم بيست و دومين سالروز ارتحال امام خمينی(ره)، در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، ضمن بيان اين مطلب گفت: امام خمينی(ره) با تفكر و انديشهای كه مبنا و محوريت آن آموزههای قرآن كريم بود، در زمينههای مختلف از جمله كرامت زنان افكاری را ارائه دادند و انديشههای نوگرايانه ايشان در زمينه كرامت و حقوق زنان سبب شد كه زنان در جامعه ايران، پس از پيروزی انقلاب اسلامی به جايگاه واقعی خود دست يابند.
وی كه دارای مهندسی عمران از دانشگاه لندن است، در ادامه افزود: بدون شك سخنگفتن از امام خمينی(ره) بسيار سخت است؛ زيرا وی شخصيتی عارف، مجتهد، سياستمدار و در عين حال رهبری انقلابی بود كه تحولی شگرف در دنيای معاصر ايجاد كرد.
وی همچنين تصريح كرد: روحيه جهادگری امام خمينی(ره)، درك عميق و فرهنگ والای ايشان، سخنگفتن از چنين شخصيتی را سخت و دشوار كرده است. امام(ره) بزرگمردی بود كه به زندگی با همه ابعادش توجه كرد و در هر يك از اين ابعاد همچون عرفان، اجتهاد و سياست به والاترين مقام دست يافت.
اين پژوهشگر كويتی تأكيد كرد: امام خمينی(ره) اسلام حقيقی و اصيل را به جوامع بشری شناساند و توانست الگويی سياسی ـ دينی به جهان ارائه دهد، وی نظريه ولايت فقيه را برای نخستينبار در سياست مطرح كرد؛ نظريهای كه جهان امروز بيش از هر زمان به آن نياز دارد تا بتواند از افكار ضداسلامی همچون تفكرات كمونيستی و سرمايهداری كه كيان بشری از آن رنج میبرد، نجات يابد.
مصطفی غلام عباس با بيان اينكه امام خمينی(ره) شخصيتی فرادينی است، اظهار كرد: مسيحيان، بودائيان و هندوها برای امام(ره) احترام خاصی قائل هستند و پيروان اديان آسمانی و غيرآسمانی عشق و علاقه خاصی به اين رهبر بزرگ دارند.
وی با اشاره به الگوگرفتن كشورهای عربی و اسلامی از تفكر امام خمينی(ره) خاطرنشان كرد: بسياری از كشورهای عربی و اسلامی با الهام از انديشه و قيام امام راحل برای احيای ارزشهای اسلامی، انقلاب و جنبشی آغاز كردهاند كه امروز در بحرين، يمن، ليبی، شاهد آن هستيم و اين انديشه ادامه يافته و زمان نشان خواهد داد كه قيام و تفكر امام(ره) در آينده نيز الگوی بسياری از انقلابيون و آزادیخواهان جهان خواهد بود.
اين پژوهشگر كويتی با تأكيد بر اين كه امام خمينی(ره) خورشيدی درخشان است كه هرگز خاموش نخواهد شد، بيان كرد: تأثير انديشههای امام(ره) در اقصی نقاط جهان از جمله شبهقاره هند، آمريكای لاتين، آسيا و حتی اروپا نشان میدهد كه وی از نظر فرهنگی و اعتقادی بر ملتها تأثيرگذار بوده است، نه سياسی.
غلام عباس با يادآوری اين كلام رهبر معظم انقلاب اسلامی ايران حضرت آيتالله خامنهای (مدظلهالعالی) مبنی بر اين كه «امام خمينی(ره) حقيقتی هميشه زنده است»، گفت: اين جمله ثابت میكند شخصيت بزرگ امام خمينی(ره) قابل انكار نيست و امروز تمامی تبليغات رسانههای غربی برای مخدوشكردن چهره امام(ره) شكست خورده است.
مصطفی غلام عباس در پايان با اشاره به اينكه امام خمينی(ره) ثابت كرد كه دشمنان حقيقی اسلام و مسلمانان، قدرتهای استعمارگر آمريكا و اسرائيل هستند، تأكيد كرد: ما بايد در كنفرانسهايی كه درباره امام خمينی(ره) برگزار میشود، حضوری فعال داشته باشيم و با نشاندادن عشق و علاقه خود به اين رهبر بزرگ تمام توان خود را برای ادامهدادن راه امام(ره) به كار بگيريم.