ابوالفضل خوشمنش، رئیس مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآن کشور در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، گفت: همایش «آموزش عالی قرآنی و تأمین نیازهای شغلی جامعه» 12 اسفندماه در سطح ملی برگزار خواهد شد.
وی افزود: مجری این همایش مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور است که به میزبانی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار میشود. همچنین این همایش با حضور چند تن از مقاماتی که در حوزه اشتغال فعال هستند، برگزار خواهد شد.
خوشمنش با بیان اینکه نهادها و وزارتخانههای مختلفی قرار است که در برگزاری این همایش همکاری کنند، اظهار کرد: معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت آموزش و پرورش، فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی، دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی و دانشکدههای کارآفرینی و مدیریتی که میتوانند در این همایش کمک کنند، در برگزاری آن همکاری دارند.
اهداف همایش
وی با اشاره به اهداف این همایش، گفت: ایجاد گفتمان عمومی و ادبیات علمی جهت کاربردیسازی برنامههای آموزش عالی قرآنی در تأمین نیازهای آموزشی مشاغل قرآنی، از اهداف این همایش است.
وی افزود: معرفی زمینههای شغلی و ظرفیت کارآفرینی حوزه قرآن به صاحبنظران و فعالان قرآنی، معرفی زمینههای شغلی و ظرفیت کارآفرینی حوزه قرآن به صاحبنظران و فعالان عرصه کارآفرینی و اشتغال و ایجاد شبکه ارتباطی بین دستگاههای قرآنی و مراکز مجری رشتههای قرآنی جهت مأموریتگرایی نهاد آموزش عالی قرآنی در راستای تأمین نیازهای شغلی جامعه نیز از اهداف دیگر این همایش است.
خوشمنش با بیان اینکه اطلاعرسانی این همایش در قالب پوستر صورت گرفته است، گفت: فرصت ارسال چکیده مقالات تا پایان دیماه است، همچنین مولفان باید اصل مقالات را تا پایان بهمنماه ارسال کنند و 12 اسفند نیز انشاءالله خود همایش برگزار میشود.
وی با اشاره به نمایشگاه جانبی این همایش، عنوان کرد: در حاشیه این همایش در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران نمایشگاهی نیز تحت عنوان نمایشگاه ایدهها و مؤسساتی که در حوزه مشاغل قرآنی فعال هستند، حضور خواهند داشت، یک نمایشگاه یک روزه است که با کمک دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران قرار است که برگزار شود.
محورهای همایش
رئیس مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآن کشور محورهای این همایش را اینگونه برشمرد: کسبوکارها و مشاغل قرآنی در جمهوری اسلامی ایران، کسب و کارها و مشاغل قرآنی در سایر کشورها ـ بحث بینالمللی همایش نیز در این قسمت درنظر گرفته شده است ـ، نیازهای شغلی جامعه در زمینه مشاغل قرآنی، مهارتهای مورد نیاز دانشآموختگان علوم قرآنی برای کارآفرینی و راهکارهای توسعه آموزشهای آزاد و کاربردی توسط دانشآموختگان علوم قرآنی برای عامه مردم.
وی اظهار کرد: سیستم ارزشیابی و طبقهبندی مشاغل و شاغلان در حوزه مشاغل قرآنی، آیندهپژوهشی مشاغل و کسب و کارهای قرآنی بر اساس منشور توسعه فرهنگ قرآنی ـ که این منشور در شورای عالی توسعه فرهنگ قرآنی شورای عالی انقلاب فرهنگی پیروی سخنان مقام معظم رهبری در راستای انس با قرآن کریم تدوین شده است ـ، مدلهای شایستگی برای کسب و کارها و مشاغل قرآنی و فرصتهای کارآفرینی در حوزه کسب و کارهای قرآنی از دیگر محورهای این همایش است.