به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، نادر صفرزاده، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار آذربایجانغربی که روز گذشته، 18 دی در کارگاه آموزشی سلامت اداری که با حضور فرماندهان پایگاههای بسیج ادارات در سالن کنفرانس استانداری برگزار شد با اشاره به جدیت دولت یازدهم در مفسدهستیزی و ارتقای سلامت اداری، اظهار کرد: با نهادینه شدن سلامت اداری و مفسدهستیزی در نظام اداری میتوانیم شاهد تصمیمگیریهای درست، اجرای مناسب سیاستها و ارائه کارآمد و اثربخش خدمات عمومی در جامعه باشیم لذا این مقوله مهم بهصورت جدی در استان دنبال میشود.
وی با اشاره به اینکه تاکنون اقدامات خوبی در راستای ارتقای سلامت اداری در استان انجام گرفته است نیز گفت: در سال جاری جلسات مختلفی با بازرسان دستگاهها، مسئولان حراست و فرماندهان بسیج ادارات در راستای تحقق اهداف و برنامههای نظام سلامت اداری در استان برگزار شده و به نتایج خوبی در این زمینه رسیدهایم.
معاون استاندار با اشاره به نقش مهم بسیج در تحقق سلامتاداری در دستگاههای اجرایی و اداری نیز گفت: تحقق اهداف و سیاستهای مبارزه با فساد بهعنوان یکی از مهمترین مسائل پیشروی کشور نیازمند همت بالا از سوی تمام دست اندرکاران است و در این راه پایگاههای مقاومت بسیج ادارات میتوانند نقش مؤثری را ایفا کنند.
صفرزاده همچنین تکریم ارباب رجوع در ادارات و دستگاههای اجرایی را مورد تأکید قرار داد و گفت: از دیگر بحثهای مهم و مورد توجه در مقوله سلامتاداری، بحث تکریم ارباب رجوع است که در این راستا با همکاری جهاد دانشگاهی استان طرح نظرخواهی و سنجش رضایتمندی مراجعهکنندگان به ادارات و نحوه برخورد با ارباب رجوع اجرا شده که نتایج آن اعلام میشود.
توسعه دولت الکترونیک از دیگر موارد مورد تأکید معاون استاندار آذربایجانغربی در جهت ارتقای سلامت اداری بود.
صفرزاده دولت الکترونیک را گامی مهم برای به حداقل رساندن فساد اداری دانست و گفت: طرح دولت الکترونیک در استان آذربایجان غربی که طی تفاهمنامه میان استانداری و سازمان فناوری اطلاعات ایران بهعنوان پایلوت کشوری انتخاب شده، بهصورت جدی دنبال میشود.
وی اضافه کرد: آذربایجان غربی ظرفیتهای لازم را برای اجرای طرح دولت الکترونیک دارد که در صورت راه اندازی و تحقق این هدف، شاهد کاهش و به حداقل رسیدن فساد اداری، افزایش رضایتمندی مردم، کاهش هزینهها و سهولت دریافت خدمات دولتی توسط شهروندان میشویم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار آذربایجان غربی در ادامه بر لزوم توجه به مباحث اخلاق و انگیزش میان کارکنان تأکید کرد و افزود: جاری و ساری شدن مکارم اخلاقی میان کارکنان و توجه به نیازهای مادی و معنوی آنان و ایجاد انگیزش کافی در آنها، از جمله عوامل مهم ارتقای شاخص سلامت اداری است.
صفرزاده همچنین با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب به همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد افزود: مقام معظم رهبری در پیام خود به این همایش، ضرورت اقدام جدی و علمی برای مفسدهستیزی و مبارزه قاطع با فساد را مورد تاکید قرار دادند که این پیام باید به صورت جدی مورد توجه تمامی مدیران و مسئولان قرار گیرد.
جلیل وحیدی، معاون هماهنگکننده سپاه شهدای استان نیز در این نشست نقش بسیج را تحقق منویات مقام معظم رهبری بسیار پراهمیت دانست و گفت: با نهادینه شدن تفکر، عزم و روحیه بسیجی در جامعه می توان بسیاری از مسائل و مشکلات پیشروی کشور را مرتفع ساخت.
وی اضافه کرد: بسیج ادارات میتواند نقش برجستهای در ارتقای شاخصهای سلامت اداری و کاهش زمینههای فساد در دستگاههای اداری ایفا کند اما تحقق این هدف متعالی نیازمند حمایت و توجه ویژه مدیران و مسئولان دستگاهها است.
در ادامه این نشست، عوامل و راهکارهای ارتقای سلامت اداری توسط اعضا جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.