کد خبر: 2763374
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۰
قره‌شیخلو:

تحمل ما در پذیرش انتقادات بسیار پایین است/ سهم قرآن در رسانه‌ها ارتقا پیدا کند

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس سازمان دارالقرآن الکریم اظهار کرد: درجه صبر و تحمل ما در پذیرش انتقادات بسیار پایین است و رسانه‌ها باید فضای نقد و بررسی را در فعالیت‌های قرآنی ایجاد کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) نخستین نشست شورای خبرنگاران سازمان دارالقرآن الکریم امروز، پنجم بهمن‌ماه با حضور مهدی قره‌شیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم، جواد تجلیان، رئیس حوزه ارتباطات و روابط عمومی سازمان دارالقرآن الکریم و خبرنگاران حوزه قرآنی رسانه‌ها در این سازمان برگزار شد.
مهدی قره‌شیخلو در این جلسه با اشاره به اهمیت توجه به قرآن در رسانه‌ها، عنوان کرد: هرچند که بحث قرآنی شدن رسانه‌ها و پرداختن به اخبار قرآنی از اهمیت بالایی برخوردار است، اما اخبار قرآنی آن طور که باید در برخی رسانه‌ها جایگاهی ندارند و این درحالی است که برخی اخبار ورزشی و هنری که ممکن است به نظر کم اهمیت برسد، چنان پوشش رسانه‌ای داده می‌شود که همه بخش‌های خبری و تمام رسانه‌های مکتوب، صوتی و تصویری به آنها می‌پردازند.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم با اشاره به تشکیل شورای خبرنگاران سازمان داارلقرآن به منظور ارتقای سطح قرآن در حوزه اطلاع‌رسانی عنوان کرد: تلاش داریم در سازمان دارالقرآن سهم قرآن را در حوزه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و خانواده بالا ببریم زیرا معتقدیم قرآن کتاب زندگی است و آمده است تا ما زندگی خود را براساس آن دنبال کنیم.
وی در ادامه گفت: هدف تشکیل شورای خبرنگاران در سازمان دارالقرآن الکریم، ارتقای سهم قرآن در رسانه است و خبرنگاران حوزه قرآن می‌توانند به هر نحو ممکن برای رسیدن به این هدف ما را کمک کنند. نکته دیگر اینکه هر کس در حوزه قرآن ورود پیدا می‌کند نباید نگاه اداری داشته باشد بلکه باید از جان و دل مایه بگذارد زیرا هر چه خودمان انگیزه و دغدغه داشته باشیم، می‌توانیم این انگیزه و دغدغه را به جامعه و دیگران نیز منتقل کنیم.
قره‌شیخلو عنوان کرد: اگر به واسطه خبررسانی و اطلاع‌رسانی در حوزه قرآن فقط یک نفر ارتباط بهتری با قرآن پیدا کند ما اصحاب رسانه در ثواب آن سهیم هستند.
وی ادامه داد: منظور از قرآن فقط قرائت، حفظ، تفسیر و... نیست بلکه منظور قرآنی است که شفا، ذکر است و برای دردهای بشری درمان دارد و باید قرآن را از این منظر در جامعه گسترش دهیم. بحث‌های آموزشی در حوزه قرآن خوب است اما همه حرف این است که قرآن به چه دردی در زندگی ما می‌خورد.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم عنوان کرد: قرآن آمده است تا دریچه‌های آسمان را به روی مردم باز کند اما متأسفانه ظرفیت ما برای درک بهتر مفاهیم قرآن کم بوده و این ظرفیت‌ها را ایجاد نکرده‌ایم تا جامعه درک بهتری از مفاهیم قرآن داشته باشند.
وی یادآور شد: در سازمان دارالقرآن الکریم از ابتدا این دغدغه را داشته‌ایم که بتوانیم ارتباط خوبی با رسانه داشته باشیم و تلاش هم کردیم که به رسانه‌ها پاسخگو باشیم و اتفاقات سازمان دارالقرآن را منعکس کنیم و نگاهمان این است که اخبار باید درست و بدون هیچ افراط و تفریط و سلیقه شخصی به مخاطبان اطلاع‌رسانی شود.
قره‌شیخلو با عنوان این مطلب که یکی از وظایف رسانه نقد و بررسی فعالیت‌های جامعه است، گفت: در حوزه قرآن نیز رسانه‌ها باید با نقد و بررسی فعالیت‌های قرآنی دستگاه‌ها به مسئولان کمک کنند تا نقاط ضعف از بین رفته و نقاط قوت فعالیت‌ها نیز پررنگ‌تر شود.
وی ادامه داد: متأسفانه درجه صبر و تحمل ما در پذیرش انتقادات بسیار پایین است و اگر کوچکترین انتقادی نسبت به ما صورت گیرد واکنش منفی نشان می‌دهیم اما نباید اینطور باشد و رسانه‌ها نیز باید وضعیت قرآنی کشور را رصد کنند و اگر کار خوب انجام می‌شود آن کار توسعه پیدا کند و اگر کار اشتباهی صورت می‌گیرد این اشتباهات تذکر داده شود تا رفع شود.

captcha