امیرحسین شفیعی، نویسنده و کارگردان تئاتر خیابانی، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: جشنواره «تئاتر فجر» امسال در غیاب دو سالن اصلی تئاتر شهر و تئاتر وحدت، سالنهای نسبتاً کوچک نمایشی را در اختیار داشت که جوابگوی خیل عظیم مشتاقان تئاتر نبود هر چند که برخی از آثار نمایشی با سطح کیفی نازل خود نیز موجب شدند تا همین ظرفیت کم سالنها نیز در مواقعی پر از جمعیت نباشد.
وی ادامه داد: در چنین شرایطی در عوض آثار نمایشی خیابانی جشنواره چه در بخش مسابقه و چه میهمان از استقبال خوب تماشاگران برخوردار بودند و با توجه به بیواسطه بودن این آثار، کمتر اجرای خیابانی را شاهد بودیم که با حلقههای درهم تنیده شده تماشاگران مواجه نشود.
این فعال تئاتر خیابانی تصریح کرد: یکی دیگر از ویژگیهای بخش تئاتر خیابانی تنوع موضوعی آنها بود؛ تئاتر خیابانی با توجه به مختصات و تفاوتی که در شیوه اجرای آن به نسبت آثار صحنهای دارد میتوان در قالب آن بهترین و مؤثرترین پیامهای ارزشی، دینی و اخلاقی را در کمترین زمان ممکن به مخاطب منتقل کند.
شفیعی در ادامه گفت: خوشبختانه اغلب آثار خیابانی شرکتکننده در این جشنواره به این مضامین همچون دفاع مقدس، انقلاب اسلامی و سبک زندگی ایرانی و اسلامی توجه وافری داشتند به عنوان نمونه اینجانب به اتفاق گروه نمایشی با نمایش «پازل زندگی» که به موضوع سبک زندگی ایرانی و اسلامی میپرداخت در این جشنواره حضور یافتم.
مدیر دفتر تئاتر خیابانی حوزه هنری تأکید کرد: معضل چاقی یکی از پدیدههای ناهنجار امروز جوامع شهری است که متأسفانه مردم بسیاری از شهرهای کشور ایران نیز به آن دچار هستند، در این نمایش به ریشه یابی این معضل پرداختیم که چرات سبک زندگی ایرانیان باید تبدیل به مصرف گرایی صرف شود که یکی از پیامدهای آن چاقی و بیماری است.
وی در پایان گفت: امسال و در ایام دهه فجر در حوزه هنری همایش تئاتر خیابانی دهه فجر را برگزار خواهیم کرد که در آن تعدادی از نمایشهای خیابانی تولید شده در حوزه هنری که به وقایع انقلاب اسلامی میپردازند اجرا خواهند داشت و اسامی آثار را شنبه آینده اعلام خواهیم کرد.