به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، ابتدای این نشست که با حضور 200 تن از مربیان قرآن مساجد، مدارس و دارالقرآن برگزار شد.
حجت الاسلام صفری تبار دقایقی در باب ضرورت توجه به قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) به عنوان دو امانت لایَنفَک اشاره کرد و گفت: پیامبر فرمود "انی تارک فیکم الثقلین کتاب الله و عترتی" من دو چیز گران بها در میان شما به امانت می گذارم قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) این دو از یکدیگر جدا نمی شوند مگر در حوض کوثر نزد من آیند.
وی در ادامه افزود : معرفی قرآن و اهل بیت(علیهم السلام) برای قرآن آموزان وظیفه مربیان است. مربیان رسالت پیامبرگونه دارند. هم معرفی قرآن لازم است، هم معرفی اهل بیت عصمت و طهارت. در طول تاریخ عدهای در پی جدایی انداختن بین این دو بودهاند . چون میدانستند که با این کار مردم را از آینده پر خیر و برکت خود جدا میکنند. زیرا اگر معارف قرآن و اهل بیت(علیهم السلام) در جامعه پیاده شود و مردم با آن آشنا شوند در روی زمین فقیری نخواهیم داشت ، دیگر گناهی انجام نخواهد شد.
در ادامه رضا بنیادی، معاون آموزش ضمن عرض خیرمقدم و قدردانی از زحمات معلمان به ضرورت توجه به سیره اهل بیت (علیهم السلام) اشاره کرد و گفت: از امام رضا(علیه السلام) و امام صادق(علیهم السلام) روایت شده که فرمودند خدا رحمت کند کسی را که امر ما اهل بیت(ع) را احیاء کند و در روایتی دیگر چنین بیان شده که فرمودند در مجلسی که یاد ما اهل بیت(ع) باشد اهل آن مجلس به سعادتمندی و خوشبختی میرسند و از بدبختی به دور خواهند بود.
وی در ادامه در مورد اهمیت جایگاه مربی قرآن خاطرنشان کرد: اگر شما قدمی در مسیر ترویج معارف و سیرۀ اهل بیت(ع) بردارید شاگردان شما هم همان راه را می روند که شما رفتید. قرآنآموزان از رفتار، کردار و اخلاق شما الگو برداری میکنند. بنابراین میبایست خداوند را شاکر باشیم که این توفیق شامل حال یکایک ما شده است.
معاون آموزش پس از تبیین ضرورت پرداختن به سیرۀ اهل بیت(ع) و اهمیت جایگاه مربی قرآن تصریح کرد: در راستای ترویج معارف اهل بیت (علیهم السلام)، این مؤسسه درسنامه ای تحت عنوان درسنامه معرفتی اهل بیت (علیهم السلام) تنظیم و یک نسخه در اختیار کلیه مربیان قرار خواهد داد که در ایام سال و در مناسبتهای دینی در کلاسهای آموزشی خود بیان کنند.
وی در پایان به ذکر سه نکته اشاره کرد و گفت: کلیه مربیان میبایست از این درسنامه در مناسبت های دینی در طول سال استفاده کنند. در پایان هر درس ، تمرین عملی هم انجام دهند و مطالب بیان شده را به آخر الزمان به ویژه حضرت صاحب الزمان(عج الله تعالی فرجه الشریف) تعمیم دهند.