محمدرضا مسیبزاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به راهاندازی 600 مرکز دارالقرآن آموزش و پرورش در سال تحصیلی جاری، اظهار کرد: مشکلاتی که در بحث اداری و نیروی انسانی این دارالقرآنها داشتیم هماکنون حل شده و فعالیت این مراکز برای سال تحصیلی آینده با قوت بیشتری دنبال میشود.
وی افزود: در بحث تأمین مربیان و معلمان قرآن مشکل خاصی نداشتیم و تنها مشکل ما در بحث مدیران مراکز دارالقرآن بود که مشکلات کاری این مدیران نیز رفع شده است.
وی افزود: شاخص ما در توسعه مراکز دارالقرآن، راهاندازی هزار و 400 دارالقرآن است که براساس برنامهریزی صورت گرفته در هر منطقه آموزش و پرورش، دو دارالقرآن راهاندازی خواهد شد که یکی از این مراکز برای بانوان و دیگری برای آقایان خواهد بود.
مسیبزاده عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش بیش از 700 منطقه در سراسر کشور دارد که اگر هر یک از این مناطق دو دارالقرآن داشته باشند تعداد مراکز دارالقرآن به هزار و 400 مرکز میرسد.
وی ادامه داد: قصد داریم در یک برنامه چهارساله به شاخص هزار و 400 دارالقرآن برسیم و این کار با توجه به درخواست استانها و امکانات و شرایطی که در هر استان فراهم شده، امکانپذیر است.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در پایان گفت: دارالقرآنهای آموزش و پرورش مکانهای مناسبی برای افزایش توان علمی دانشآموزان در رشتههای قرآنی هستند و امیدواریم با قوت بخشیدن به فعالیت 600 مرکز دارالقرآن و افزایش این مراکز طی چهار سال به نتایج قابل قبول در این حوزه برسیم.