به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «On Islam»، سانجای رات، رهبر حزب راستگرای افراطی «شیو سنا» اعلام کرد: تا زمانی که مسلمانان به عنوان بانک رأی استفاده میشوند، آیندهای وجود ندارد. به همین خاطر است که «بال تاکرای» (سیاستمدار ملیگرای متوفی هند) درخواست لغو حق رأی مسلمانان را داده بود. این کار درستی بود.
این رهبر سیاسی هند ادعا کرد که لغو حق رأی مسلمانان به جداسازی دینی پایان میدهد.
وی همچنین رهبران مجلس اتحادالمسلمین هند را مورد انتقاد قرار داد و گفت که آنان سبب ایجاد دودستگی در کشور میشوند.
سخنان ضداسلامی سانجای رات با اعتراضات احزاب سیاسی هند و مسلمانان این کشور مواجه شد.
افزایش فشار و تبعیض علیه مسلمانان در هند
در یک اقدام بحثبرانگیز دیگر، یکی از رهبران حزب «هندو مهاسابها» نیز خواستار ناباروری اجباری مسلمانان و مسیحیان این کشور برای جلوگیری از رشد سریع جمعیت آنها شد.
سادوی دوا تاکور، نائب رئیس این حزب با بیان اینکه افزایش جمعیت اقلیتهای دینی در هند تهدیدی برای هندوها است، عنوان کرد علاوه بر ناباروری اجباری این اقلیتهای دینی، هندوها باید به داشتن فرزندان بیشتر ترغیب شوند.
آوارگی مسلمان گجرات
مسلمانان شهر «وادودارا» در ایالت گجرات هند در پی شکایتهای همسایگان هندو به خاطر عدم تمایل به همسایگی با مسلمانان، از خانههای خود اخراج شده و در بیغولهها به سر میبرند.
صدها خانواده مسلمان هندی همچنان سرگردان و منتظر اقدام دولت هستند.
این مسلمانان به خاطر آواره شدن در بیغولهها، از امکانات اولیه زندگی محروم شده و آینده تاریکی پیش روی دارند.
قرارگرفتن مساجد در فهرست اماکن تجاری ـ مسکونی
به تازگی فعالان مسلمان شهر بمبئی هند اعلام کردند که بیش از ۱۰۰ مسجد و بنای اسلامی این شهر در فهرست ساختمانهای تجاری مسکونی قرار دارد که این مسئله سبب بروز مشکلاتی خواهد شد.
جاوید جونهجا، عضو شورای شهر بمبئی میگوید: افراد زیادی با شکایت نزد ما آمدهاند. ما این مسئله را با مقامات شهری بررسی خواهیم کرد. اگر مساجد در این فهرست قرار گیرند، مجبور به دادن اجاره و مالیات و پرداخت قبض آب و برق میشوند؛ هزینههایی که درآمدی برای پرداخت آنها وجود ندارد.
از طرف دیگر، بسیاری از این مساجد جزء ابنیه قدیمی و باارزش شهر محسوب میشوند و قرار داشتن آنها در فهرست اماکن تجاری و مسکونی باعث میشود، خطر سوءاستفاده سودجویان و ساخت و ساز در حریم آنها وجود داشته باشد.
مسلمانان همواره وضعیت نابسامانی در هند داشتهاند و از تبعیضهای بیشماری که علیه آنان در حوزههای آموزش، سیاست و کسبوکار اعمال میشود، ناراضی بودهاند، اما از زمان انتخاب نارندرا مودی، رئیس حزب ملیگرای «بهاراتیا جاناتا» به عنوان نخستوزیر شرایط بدتر شده است.