به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حجتالاسلام والمسلمین حمید محمدی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی کشور امروز، 30 فروردین در پنجمین همایش تجلیل از قرآنیان ناجا طی سخنانی گفت: خداوند در ابتدا، قرآن را به انسان آموزش داد و سپس او را خلق کرد و در سوره الرحمن خود را به عنوان معلم قرآنی معرفی میکند که این گویای خلاقیت قرآنی انسان از ابتدا بوده است.
محمدی به ارزیابی نیروی انتظامی در باب فعالیتهای قرآنی اشاره کرد و افزود: یکی از مهمترین، پرکارترین، دستگاههای اجرایی کشور چه در نیروی مسلح و چه در غیر نیروهای مسلح، نیروی انتظامی است که در این چندین سال در جایگاه پایش دستگاههای قرآنی، نیروی انتظامی با کمیت و کیفیت به فعالیتهای قرآنی مشغول بوده است.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن بیان کرد: نیروی انتظامی جزو دستگاههایی است که تمام قد در برابر فرمایش مقام معظم رهبری ایستاد و به آن عمل کرد و امروز شاهد ثمر آن هستیم. مقام معظم رهبری نه تنها بر حفظ قرآن تاکید دارند، بلکه توسعه فرهنگ قرآنی را هم در نظر گرفتهاند و میتوان گفت، این فرهنگ یک مثلث سه ضلعی را تشکیل میدهد که شامل آموزش مفاهیم قرآن، ایمان قرآنی و رفتار قرآنی است.
تأثیرات مثبت قرآن کریم بر فضای کار
این گزارش حاکی است؛ سردارحسین اشتری، فرمانده نیروی انتظامی در پنجمین همایش تکریم از حافظان قرآن کریم طی سخنرانی بیان کرد: یکی از منویات مقام معظم رهبری برگزاری محافل و جلسات قرآنی است که در این راستا نیروی انتظامی فعالیتهای قرآنی بسیار چشمگیری داشته است.
وی ادامه داد: زمانی که با قرآن کریم همگام شویم در زندگی خانوادگی، کار و اجتماع رفتار نمونه خواهیم داشت و رفتار قرآنی را سرلوحه قرار خواهیم داد.
اشتری با اشاره به اینکه قرآن از عترت جدا نیست، گفت: قرآن، همواره با عترت همراه بوده است و اگر صرفاً حفظ و قرائت قرآن کریم باشد، تأثیرات خود را دارد که اگر بدون ولایت باشد، مشکلاتی را به دنبال خواهد داشت.
وی تصریح کرد: فرماندهان نیروی انتظامی هر چه بیشتر اهتمام و توجه به برگزاری محافل قرآنی داشته باشند که ما عقیده داریم همه مشکلات به برکت قرآن کریم حل میشود.
ارائه گزارشی از فعالیتهای قرآنی سال 93 نیروی انتظامی
حجت الاسلام توکلی معاون تربیت و آموزش سازمان عقیدتی ـ سیاسی ناجا در ادامه این مراسم به ارائه گزارشی از فعالیتهای قرآنی سال 93 پرداخت و گفت: تربیت داور حفظ قرآن کریم، تربیت قاریان در سطح هفت قرائت قرآن کریم، برگزاری مسابقات سراسری قرآن کریم، برگزاری محافل انس با قرآن کریم در ماه مبارک رمضان، ارزیابی قرائت قرآن کریم در بدو استخدام، برگزاری طرح تلاوت نور در خانه، برگزاری طرح ختم قرآن کریم، ختم سوره حجرات، بخشی از برنامههای قرآنی سال 93 در نیروی انتظامی است.
وی تصریح کرد: آموزش ترجمه، مفاهیم قرآن کریم، اجرای طرح تالیات، آموزش مجازی طرح نورالمبین، آموزش غیر حضوری آیات و احادیث امر به معروف و نهی از منکر، آموزش ترجمه و مفاهیم ویژه خانواده و کارکنان، حضور در جشنواره ملکوت، ارزیابی سطح قرائت قرآن کریم کارکنان ناجا، پایش عملکرد قرآن ساعس ناجا توسط شورای توسعه فرهنگ قرآنی از دیگر برنامههای سال 93 در حوزه قرآن است.
معاون تربیت و آموزش سازمان عقیدتی ـ سیاسی ناجا با اشاره به رشته حفظ قرآن کریم در بین جامعه نیروی انتظامی افزود: برگزاری طرح سراسری حفظ قرآن در یک جزء، 25029 نفر در سه جزء، 3151 نفر در سایت تلاوت، 102 نفر در پنج جزء، 10 و 20 جزء، 729 نفر در حفظ جزء 30 و در بخش حفظ موضوعی 412 نفر شرکت کرده اند که آمار قابل توجهی است.
رتبههای برتر استانی
وی در ادامه به ردههای برتر در استانها اشاره کرد و افزود: رتبه اول با استان مازندران، رتبه دوم به استان اصفهان، رتبه سوم استان قم، رتبه چهارم استان لرستان و رتبه پنجم به استان قزوین اختصاص دارد و همچنین از مرکز آموزش شهید بیگلری مشکینشهر و ناجای استان کردستان و یگان ناجا شرکتکنندگان بسیاری حضور داشتند.
حجتالاسلام بهرامی، رئیس سازمان عقیدتی ـ سیاسی ناجا در پنجمین همایش حافظان قرآن کریم و چهرههای قرآنی نیروی انتظامی طی سخنانی گفت: نیروی انتظامی در سال 93 در ارزیابیهایی که با موضوع اثرگذاری در جامعه و میان مردم انجام داد، نمره قابل قبولی را به خدمترسانی، ضوابط قانونی، پوشش، رفتار و ... ناجا دادند که بسیار ارزشمند است.
وی ادامه داد: عملکرد نیروی انتظامی برگرفته از قرآن کریم است و قرآن، سفرهای است که نیروی انتظامی از آن بهرهمند شده است و در این راستا در طول یک سال بیش از 15 هزار نفر حافظ قرآن کریم تربیت کرده است. در نیروی انتظامی، 76 هزار نفر در کنار خدمترسانی به مردم به فعالیتهای قرآنی مشغول هستند که این یک موهبت و برکت الهی به خانواده ناجا است.
معرفی برترینهای قرآنی در نیروی انتظامی
در پایان این مراسم از حافظان و پیشکسوتان قرآنی تجلیل به عمل آمد. برترینها به این شرح هستند:
سرتیپ دو، مسعود جعفرینسب، فرمانده نیروی انتظامی استان مازندران
سرتیپ دو، عبدالرضا آقاخانی، فرمانده نیروی انتظامی استان اصفهان
سرتیپ دو، کاظم مجتبایی، فرمانده نیروی انتظامی استان قم
علی نوری، رئیس سازمان عقیدتی ـ سیاسی استان مازندران
سیدحسین موجانی، رئیس سازمان عقیدتی ـ سیاسی استان قم
مصطفی طلوعگر، رئیس سازمان عقیدتی ـ سیاسی استان کردستان
حسن تقیلو، یگان ویژه ناجا
علی اصغر مصطفوی، مرکز آموزش بیگلری مشکین شهر
جعفر اصغری، مرکز آموزش ولیعصر(عج) زابل
سرهنگ اصغر برومند، پیشکسوت قرآنی
سرهنگ عباس رجبعلیان، پیشکسوت قرآنی
سرهنگ مهدی ثابتخو، پیشکسوت قرآنی
محمود توتکی، حافظ کل قرآن کریم
محمود بامداد، حافظ کل قرآن کریم
زهرا محمدی، حافظ کل قرآن کریم
صدیقهسادات سجادی، حافظ کل قرآن کریم
عباسعلی فتحی، حافظ کل قرآن کریم
سرگرد حمیدرضا قاسمی، حافظ 20 جزء
گزارش تصویری این همایش را اینجا ببینید!