کد خبر: 3173652
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۰
معاون پژوهشی وزیر علوم:

اختصاص یک درصد اعتبار بودجه‌های پژوهشی از طریق سازمان‌های اجرایی قانون دائمی شد

گروه دانشگاه: با تلاش‌هایی که صورت گرفته، اختصاص یک درصد اعتبار بودجه‌های پژوهشی از طریق سازمان‌های اجرایی، تبدیل به قانون دائمی شد و دستگاه‌های اجرایی ملزم به اجرای آن هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، نشست مشترک معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و هیئت همراه با رئیس و معاونان دانشگاه مازندران در محل این دانشگاه برگزار شد.

وحید احمدی، معاون پژوهشی وزارت علوم در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور خود در دانشگاه مازندران گفت: خوشبختانه جامعه دانشگاهی از ظرفیت بسیار بالایی در زمینه‌های پژوهشی و فناوری برخوردار است.

وی با اشاره به این مطلب که کمتر از 5 درصد اعتبارات دانشگاهی صرف پژوهش شده و سهم فناوری هم از اعتبارات دانشگاهی، محدود است، گفت: خوشبختانه با تلاش‌هایی که صورت گرفته، اختصاص یک درصد اعتبار بودجه‌های پژوهشی از طریق سازمان‌های اجرایی، تبدیل به قانون دائمی شد و دستگاه‌های اجرایی ملزم به اجرای آن هستند.

احمدی با اشاره به این‌که پیشنهاد ما 3 درصد بود و کل اعتبارات دستگاه‌ها را شامل می‌شد، افزود: این مهم صرفاً اعتبارات هزینه‌ای را شامل خواهد شد و اجباری هم است و دستگاه‌ها ملزم به اجرای آن هستند و خوشبختانه در شورای عالی عطف در دو جلسه اخیر کمیسیون دایمی، آیین‌نامه اجرایی آن نیز تنظیم شد.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سپس به فعالیت‌های در شرف انجام این وزارتخانه پرداخت و گفت: در حوز‌های مختلف از مهم‌ترین برنامه‌های در دست اقدام، بحث ساماندهی زیرساخت‌ها نظیر آزمایشگاه‌ها، بحث مرجع و توسعه شبکه شاعا، ساماندهی سامانه، تعمیرات، خدمات، ایمنی و استاندارد کردن آزمایشگاه‌ها‌ و ساماندهی قوانین را در دستور کار داریم.

وی در ادامه به تأکید وزیر علوم به تخصیص حداقل 15 درصد اعتبارات دانشگاه‌ها برای امور تحقیقاتی، فناوری و پژوهشی اشاره کرد و با اشاره به احیا کردن کارگروه مستقل آموزش، تحقیقات و فناوری گفت: برای توسعه زیرساخت شبکه علمی کشور و افزایش پهنای باند نشست‌های مشترکی را با وزارت ارتباطات برگزار کردیم و به‌زودی تفاهم‌نامه‌ای را در این خصوص به امضا خواهیم رساند.

احمدی در پایان ضمن تأکید بر کاربردی شدن علوم انسانی گفت: مراکز رشد باید در حوزه علوم انسانی نیز مجوز بگیرند و در این خصوص فعال و کاربردی عمل کنند.

یادآور می‌شود، در این دیدار، پیری، مدیرکل دفتر فناوری وزارت علوم و خوش‌قلب، مشاور و رئیس دفتر معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم نیز حضور داشتند.

captcha