میثم طهماسبی، دبیر انجمن بازیهای الکترونیک، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به عنوان سال 94 با نام دولت و ملت، همدلی و همزبانی، اظهار کرد: برای تحقق این شعار در حوزه بازیهای رایانهای نیازمند آن هستیم که آن فضای صرفا اعمال سلیقهها تغییر کند و نگاه ما به این حوزه به عنوان یک پروژه ملی باشد یعنی پروژهای که میتواند به منافع ملی کمک کند.
وی افزود: بازیهای رایانهای حوزه مهمی است و با وجود آنکه این حوزه در کشور قدمت هشت تا 9 سال را دارد اما در دنیا از این حوزه درآمدهای میلیارد دلاری حاصل میشود که متأسفانه این حوزه در کشور ما مورد توجه قرار نمیگیرد.
دبیر انجمن بازیهای الکترونیک تصریح کرد: دنیا برای حوزه بازیهای رایانهای مهندسی افکار عمومی را انجام میدهند و از آن هم استفاده فرهنگی و هم استفاده صنعتی میکنند. اگر قرار باشد چشم انداز روشنی در این حوزه ترسیم کنیم، مهمترین گام همدلی و همزبانی بوده که مقام معظم رهبری مطرح کردهاند.
وی بیان کرد: یکی از مشکلات عمده صنعت بازیهای رایانهای عدم همدلی و همزمانی بین بازیسازان و مقامات مسئول بوده است. بازیسازان ارزشمندی وارد میدان شدند و بازیهای فاخر و ارزشی را تولید کردند اما پس از مدتی به دلیل همین موضوع عدم همدلی و حمایتها، این جریان متوقف شده است.
طهماسبی اظهار کرد: نهادهای حاکمیتی باید این همدلی و همزبانی را مورد توجه قرار دهند و از بازیسازان حمایتهای خاص خود را داشته باشند.
وی یادآور شد: با وجود آنکه یک ماه از نامگذاری امسال گذشته است اما شاهد این نزدیک و همدلی بین نهادهای مختلف حاکمیتی هستیم و امیدواریم در ادامه سال شاهد بیشتر شدن این موضوع باشیم و بتوانیم یک تعامل و همکاری در این زمینه ایجاد کنیم.
دبیر انجمن بازیهای الکترونیک تصریح کرد: مقامات عالی رتبه دولت توجه مناسبی به حوزه فناوری و فناوری اطلاعات دارند و اگر آنها این نگاه را تغییر دهند و توجهات لازم را به حوزه بازیهای رایانهای دهند، قطعا شاهد اتفاقات مثبتی در این عرصه خواهیم بود.
وی بیان کرد: متأسفانه هنوز برای برخی از مسئولان اهمیت حوزه بازیهای رایانهای به خوبی تبیین نشده است به همین دلیل شاهد توجهات اندکی در این حوزه هستیم.
طهماسبی اظهار کرد: بنیاد ملی بازیهای رایانهای و انجمن بازیهای الکترونیک تنها نام دولتی را به یدک میکشند و بر این تصور بوده که تحت حمایت دولت است درحالی که اینطور نیست.
وی ادامه داد: متأسفانه تا کنون این فرصت پیش نیامده است که از سوی شخص رئیس جمهور و دیگر مقامات عالی گردهمایی را با حضور نمایندگان و صاحبنظران حوزه بازیهای رایانهای داشته باشند تا از اهمیت و ضرورت پرداخت این مسأله برای دولتمردان بازگو شود.
طهماسبی اظهار کرد: رسانهها باید بطور پیوسته بر حوزه بازیهای رایانهای کار کنند تا این دیدگاه مسئولان عالی رتبه کشور نسبت به حوزه بازیها تغییر کند و این حوزه را به عنوان یک پروژه ملی به حساب بیاورند.
وی بیان کرد: امکانات و اعتبارات بنیاد ملی بازیهای رایانهای در این حد نیست. همه این مسائل نشان از آن دارد که هنوز نگاه ویژه به حوزه بازیهای رایانهای ایجاد نشده است.