جلال کاویانی، مدرس دانشگاه امام حسین(ع) در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، بیان کرد: بحث حجاب، بحث پوشش بوده و اسلام به روح این موضوع مینگرد، درحالیکه جهانبینی اسلامی در رابطه با انسان شامل دو بعد روحی و جسمی است.
وی با اشاره به برتری داشتن بعد روحی به بعد جسمی در انسان، اظهار کرد: در آموزههای دینی حجاب بهمعنای پوشاندن جسم نیست، بلکه طبق آیات قرآن واژه حجاب پوشاننده روح و قلب معنا شده و عامل مصونیت انسان از گناه وامنیت جسم و روان است.
کاویانی با اشاره به آیه31 سوره مبارکه نور دررابطه با حجاب زن و مرد افزود: حجاب ویژه زن نبوده، بلکه مردان نیز با چشمپوشی از نگاه آلوده به نامحرم عفت خود را حفظ میکنند.
وی افزود: تهاجمات فرهنگی و پیروی جوانان از فرهنگ نادرست غرب باعث ایجاد خلأ بزرگی در رعایت مسائل دینی بهویژه در زمینه حجاب بین جوانان کشورمان شده و باید با فرهنگسازی درست و صحیح این خلأ بزرگ را جایگزین کرد.
کاویانی در رابطه با فرهنگسازی حجاب در جامعه بیان کرد: راهکارهای بسیاری برای فرهنگسازی حجاب در کشور و بین جوانان وجود دارد، توجه به آیات قرانی و الگو قرار دادن راه و روش بزرگان اسلام، سرمایهگذاری و نهادینه کردن ارزشهای اسلامی در بعد پوشش زن، برنامهریزی فراگیر و هماهنگی برای الگوها و ارزشهای اسلامی، شناسایی و معرفی چهرههای نخبه مسلمان ایرانی، از جمله عوامل مهم برای الگوپذیری جوانان جهان از جوانان نخبه مسلمان است.
وی اظهار کرد: بدحجابی، ریشه بیبند وباریها، بزهکاریها و معضلات اجتماعی است و رعایت کردن حجاب پاسداری از کرامت و شخصیت والای زن در جامعه است.