به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، مهدی قرهشیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن کشور روز 19 اردیبهشتماه در آئین تجلیل از پیشکسوتان، مدیران و مربیان استان، چهارمحال و بختیاری را بهعنوان یکی از استانهای با ظرفیت بالای قرآنی دانست و افزود: در این استان ما شاهد اساتید پیشکشوت در سطح ملی هستیم.
وی اظهار کرد: اگر بخواهیم با وظیفه معلمی آشنا بشویم باید کار کردن با قرآن را بیشتر بیاموزیم چراکه قرآن به زندگی نورانیت میبخشد و انسان را از تاریکی و ظلمت خارج میکند و او را اهل نجات و بهشت قرار میدهد.
قرهشیخلو قرآن را مجموعهای از بینشها، ارزشها و دستورالعملها عنوان کرد و گفت: کسی که با قرآن آشنا شود باید با این سه محور آشنایی داشته باشد.
به گفته وی، ارتباط با قرآن در مراحل خواندن مکرر قرآن و انس گرفتن با آن، تدبر در تلاوت قرآن، عمل کردن به قرآن و داشتن سبک زندگی دینی صورت میگیرد.
وی افزود: معلم قرآنی وظیفه دارد که متعلم خود را به آداب قرآن و احکام قرآنی آشنا کند تا قرآن آموزان یاد بگیرند که چگونه از نسخههای قرآن برای ارتقای زندگی خود به سمت زندگی الهی استفاده کنند.
قرهشیخلو چندین هزار حافظ قرآن و تاسیس موسسههای قرآنی را از برکات و دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و افزود: با این وجود همچنان با نقطه مطلوب فاصله داریم و نتوانستهایم حق قرآن را ادا کنیم.
رئیس سازمان دارالقرآن کشور همچنین خاطرنشان کرد: راهاندازی بسیج قرآنی برای توسعه فرهنگ قرآن در از ضرورتهای امروز است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزایش آمار طلاق، استفاده از مواد مخدر و آسیبهای اجتماعی را نتیجه نداشتن زندگی قرآنی بیان کرد و افزود: هرکجاییکه امکان دارد باید یک جلسه قرآنی راه بیندازیم تا در همین راستا بتوانیم خیمههای آموزش قرآن را در دیگر کشورها برپا کنیم.
قرهشیخلو بیان کرد: اگر حضور مردم در حوزههای قرآنی فعال و جدی شود دیگر مشکلی در این زمینه نخواهیم داشت. به گزارش ایسنا، در این آیین مستند «قرار دل» رونمایی و فعالان و پیشکسوتان قرآنی استان نیز تجلیل شدند.