کد خبر: 3304130
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۳
در محل سی‌ودومین مسابقات بین‌المللی قرآن؛

نشست «هر مادر ایرانی؛ معلم قرآن» برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: نشست «هر مادر ایرانی؛ معلم قرآن» در حاشیه دومین روز سی‌ودومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن با حضور مهدی فاضل‌مهرآبادی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در حاشیه برپایی سی و دومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران نشست «هر مادر ایرانی؛ معلم قرآن» با حضور مهدی فاضل مهرآبادی، مدیر موسسه قرآنی ریحانه النبی(س) در سالن شماره یک با حضور مخاطبان و علاقه مندر حادان برگزار شد.
این نشست که به صورت کارگاهی تشکیل شد، تکنیک‌های حفظ قرآن برای خردسالان و نونهالان در منزل را به مادران آموزش داد.
فاضل مهرآبادی طی این کارگاه آموزشی بر محتوای خوب آموزشی از طریق بهره‌مندی از نرم‌افزارهای قرآنی تأکید کرد و گفت: آموزش بهتر حفظ قرآن به نونهالان از طریق شعر، بیان قصص قرآنی، معما و نمایه و تصویر محقق می‌شود.
مشاور و مدرس آستان قدس رضوی ادامه داد: حفظ قرآن برای کودکان باید مبتنی بر بازی باشد تا آنها از حفظ قرآن خسته نشوند. بازی نیز دوگونه است یا بازی در هنگام حفظ قرآن است و یا بازی بعد از حفظ قرآن و برای تثبیت محفوظات خردسال است.
فاضل مهرآبادی با تأکید بر اینکه لازم است تا مادران حداقل 40 نوع بازی را بدانند تا هنگام حفظ قرآن کودکان از آنها استفاده کنند، عنوان کرد: محیط خانه نیز در امر حفظ قرآن برای خردسالان بسیار دارای اهمیت است و محیط خانه باید به گونه‌ای باشد تا باعث انگیزه برای خواندن بیشتر قرآن شود.
وی با آموزش تشویق‌های مختلف و متعدد به مادران و تکرار آنها توسط مادران، اظهار کرد: همچنین حفظ قرآن برای کودکان نیازمند ایجاد تمرکز است که باید این تمرکز با بازی برای کودکان مهیا شود.
فاضل مهرآبادی بیان کرد: تکرار آیات، تأثیر مستقیمی بر حفظ سریع قرآن کودکان دارد. همچنین تکنیک‌های آموزشی متعدد نیز در این زمینه کم اهمیت نیست.
وی با تأکید بر اینکه حفظ باید با ابزار آموزشی چون استفاده از لوح های فشرده باشد، ادامه داد: آمادگی کودک برای حفظ، شامل حفظ پیش از کلاس حفظ، حفظ مقدماتی و در کلاس حفظ و بعد از کلاس که شامل تثبیت حفظ می‌شود را در بر می‌گیرد.
فاضل مهرآبادی اضافه کرد: حفظ باید در خانه به این طریق باشد که دو کلمه دو کلمه از هم آیات جدا شوند و بعد از آن مشتمل بر بخش‌خوانی باشد.
وی تصریح کرد: بیشترین درصد حفظ کودکان از طریق شنیداری و دیداری است و لذا لازم است تا برای آنها تشویق‌های خوب و مناسبی را از خواندن صلوات‌های قرآنی برای آنها گرفته تا دادن کارت هدیه و دریافت جایزه در نظر گرفت.
فاضل مهرآبادی تأکید کرد: به این روش سطح یادیگیری کودکان در حفظ قرآن افزایش پیدا می‌کند و کودکان باهوش‌تر می‌شوند.
یادآور می شود، سی ودومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی از 25 اردیبهشت ماه تا اول خردادماه در سالن اجلاس سران پذیرای علاقه مندان است.

captcha