«محمد ظهیر بنحسین عمر زرداد»، قاری آفریقای جنوبی و نماینده این کشور در رشته قرائت در سیودومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: من در مسابقات بینالمللی قرآن مالزی نیز حضور داشتهام، اما استقبال مردم ایران از رقابتهای بینالمللی قرآنی بسیار چشمگیر است.
حضور پرشور مردم در سالن اجرای مسابقات شگفتانگیز بود
وی افزود: متسابقین زیادی از کشورهای مختلف جهان در این مسابقات حضور دارند و در این محفل ارزشمند قرآنی گردهم آمدهاند و استقبال مردم ایران نیز از این رقابتها بسیار گسترده و حیرتآور بود و من برای نخستینبار است که شاهد این حضور گسترده از مردم برای بهرهمندی از این فضای معنوی بودهام.
محمد ظهیر بنحسین عمر زرداد، که برای نخستین بار در مسابقات بینالمللی قرآن ایران شرکت کرده است، از حضور در این رقابتها ابراز رضایت کرد و گفت: احساس میکنم اجرای خوبی در این مسابقات داشتم و انتظار دارم که یکی از پنج رتبه برتر در رشته قرائت این دوره این مسابقات را کسب کنم.
وی گفت: سال 2013 میلادی نیز در مسابقات بینالمللی قرآن مالزی شرکت کردم، اما موفق به کسب رتبه نشدم.
محمد ظهیر بنحسین عمر زرداد درباره نوع پوشش حافظان و قاریان و جامعه قرآنی در آفریقای جنوبی گفت: قاریان و حافظان در آفریقای جنوبی به سنت رسول خدا(ص) در لباس پوشیدن اهمیت خاصی میدهند، بهطوریکه در پوشش، ردایی بلند تا قوزک پا به تن میکنند؛ این لباس عبایی نیز دارد که تا نصف ساق پا را میپوشاند، در عین حال این لباس تنوع رنگ هم دارد.
این قاری آفریقای جنوبی در ادامه از آزادی عمل مسلمانان در این کشور ابراز رضایت کرد و گفت: اگرچه جمعیت مسلمانان در آفریقای جنوبی اندک است، اما دین اسلام در این کشور به سرعت در حال رواج یافتن است و کسی که به کشور ما سفر میکند، تمامی نمادهای اسلامی را در آفریقای جنوبی احساس میکند و مساجد زیادی در مناطق مختلف آفریقای جنوبی وجود دارد و اذان از منارههای مساجد شنیده میشود.
وی در ادامه بر اهمیت اقتدا به سنت رسول خدا(ص) تأکید کرد و گفت: مسلمانان باید براساس تعالیم و آموزههای سنت رسول الله(ص) زندگی کنند و از این تعالیم ارزشمند متأثر شوند و الگو بگیرند، ولی متأسفانه اهتمام برخی مسلمانان به سنت رسولالله(ص) کمرنگ شده است.
این قاری آفریقای جنوبی در پایان گفت: با وجود این که مسلمانان در آفریقای جنوبی در اقلیت هستند، اما پدیده اسلامهراسی و ترس از اسلام و مسلمانان در این کشور وجود ندارد و مسلمانان در کنار پیروان ادیان و سایر مذاهب اسلامی زندگی مسالمتآمیزی دارند.