کد خبر: 3306676
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۱
در همایش تجلیل از فعالان آزادسازی خرمشهر مطرح شد؛

تداوم دفاع مقدس در مقابله با صهیونیسم/ ارائه الگوی زن مسلمان ایرانی به جهان

گروه جهاد و حماسه: جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در همایش تجلیل از فعالان آزادسازی خرمشهر گفت: دفاع مقدس هنوز تمام نشده و جنگ ما با صهیونیسم ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، امیر محمدحسن نامی، جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در همایش تجلیل از فعالان آزادسازی خرمشهر در سخنانی با تاکید بر اینکه دفاع مقدس هنوز تمام نشده و جنگ ما با صهیونیسم ادامه دارد، گفت: دفاع مقدس در تاریخ جهان بی‌نظیر بوده و با درایت رهبر کبیر انقلاب اسلامی به پیروزی رسیده است. هنوز هم دفاع مقدس ادامه دارد و به عنوان ناتوی فرهنگی و رخنه فرهنگی و جنگ اقتصادی و سیاسی از سوی صهیونیسم هدف‌گیری شده‌ایم.
امیر نامی با بیان اینکه در 27 سال اخیر با تدبیر مقام معظم رهبری در سه عملیات بدون درگیری سربلند بیرون آمده‌ایم، به شکل‌گیری سازمان نشر ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: زنانی چون شهناز محمدی در خط مقدم جبهه و نمونه‌های فراوانی در بیمارستان‌های صحرایی و البته تمام بانوان غیور ایرانی دوران دفاع مقدس با مدیرت صحیح خود بر خانواده به اندازه مردان و حتی بیش از آنها در دفاع مقدس سهیم شدند و امروز نیز در جبهه جنگ فرهنگی حضور دارند.
وی با بیان اینکه 34 نفر از 74 ثروتمند اول جهان صهیونیستی هستند، افزود: شرکت‌های اپل و مایکروسافت که فضای مجازی را در اختیار دارند، در زمره این ثروتمندان صهیونیستی هستند و باید با هشیاری مانع تحقق برنامه‌های آنها شویم.

جنگ ما در دفاع مقدس جنگ عقیده بود
امیر نامی با تاکید بر اینکه باید قدر استقلال و امنیت فعلی کشور را بدانیم، تصریح کرد: نظام صهیونیستی سه استراتژی درگیری شیعه و سنی، درگیری سنی با سنی و درگیری شیعه با شیعه را در جهان اسلام اعمال می‌کند و در ایران نیز تلاش دارد با بالا بردن مطالبات مردم، اختلاف‌افکنی میان مسئولان و نظام و گروهک‌ها و نظام جمهوری اسلامی و نیز ناکارآمد جلوه دادن نظام جمهوری اسلامی ایران، استراتژی‌های خود را دنبال کند.
جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه جنگ ما در دفاع مقدس جنگ عقیده بود، گفت: دشمن اکنون نیز برنامه‌ریزی کرده و اگر گوش به فرمان رهبر انقلاب اسلامی نباشیم شکست خواهیم خورد.
همچنین در این همایش، حسین حسن‌زاده، مدیر کل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه علمی کاربردی در سخنانی با تاکید بر اینکه حقیقتاً خرمشهر را خدا آزاد کرده، گفت: هر وجب از خاک خرمشهر با بهای خون یک شهید آزاد شده است.
حسن‌زاده با بیان اینکه به فرموده رهبر انقلاب اسلامی نباید اجازه دهیم نام و یاد شهدا فراموش یا کهنه شود، افزود: باید به تعریفی جامع از شهادت برسیم تا فرهنگ جهاد و شهادت ماندگار شود.
در ادامه، مریم مجتهدزاده، رئیس سازمان نشر ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس در سخنانی با بیان اینکه دشمن در دوران دفاع مقدس در تمام معادلاتش فکر می‌کرد کشور ما که تازه در آن انقلاب رخ داده و هنوز ارتش منسجم ندارد، قابل شکست است، گفت: در چنین شرایطی معجزه الهی و مقاومت همه مردم و گروه‌ها معادلات را به هم زد که در این راستا نقش زنان نیز بسیار تاثیرگذار بود که هم در خط مقدم و هم در پشت خط و تدارکات حضور داشتند.
مجتهدزاده با بیان اینکه خرمشهر فتح ارزش‌های اسلامی و شکست مادیات بود، افزود: در آن زمان نیز مانند حادثه یمن، مجامع بین‌المللی سکوت می‌کردند، ولی با ایمان به خداوند و خودباوری توانستیم به پیروزی برسیم.
رئیس سازمان نشر ارزش‌های مشارکت زنان در دفاع مقدس تصریح کرد: زنان ما در دوران دفاع مقدس مادر، همسر و دختران غیوری بودند که مهر زنانگی را با غیرت و جوانمردی درآمیختند و الگوی سوم زن مسلمان ایرانی را به جهان عرضه کردند. امنیت امروز کشور ما مرهون کسانی است که از همه‌ چیزشان گذشتند و این شهامت‌ها باید مکتوب و زنده نگداشته شود؛ چراکه به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی یادکرد شهدا کمتر از شهادت نیست.

جنگ آخرین تاکتیک سیاسی دشمنان اسلام در تجاوز به خاک ایران بود
همچنین در این مراسم، محمد اخباری، رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی در سخنانی با بیان اینکه دفاع مقدس جنگ ارزش‌ها بود، گفت: ما وارث شهدای کربلا و ائمه اطهار(ع) هستیم و باید برای پاسداشت این حراست خون بدهیم.
اخباری تصریح کرد: مقاومت رزمندگان اسلام و افرادی چون شهید همت و باکری در دوران جنگ تحمیلی باعث شد امروز به عنوان کشوری که حرف نخست را در تاکتیک نظامی می‌زند، مطرح شویم.
وی با بیان اینکه جنگ آخرین تاکتیک سیاسی دشمنان اسلام در تجاوز به خاک ایران بود، گفت: متاسفانه دولت‌های اخیر هیچ یک نتوانسته‌اند برنامه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی را به خوبی اجرا کنند و دولت تدبیر و امید برای جبران خسارت‌های اقتصادی باید سال‌ها وقت بگذارد.
اخباری اظهار کرد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس وظیفه خطیری دارد و دانشگاه جامع علمی و کاربردی با داشتن 14 هزار دانشجوی ایثارگر و خانواده شاهد آماده همکاری با این بنیاد است.
همچنین در این نشست، میزگرد بیان خاطره با حضور تعدادی از زنان رزمنده و خانواده شهدا و ایثارگران برگزار شد. از جمله علی فرهانیان، برادر شهید مریم فرهانیان در سخنانی به بیان خاطراتی از خواهرش پرداخت و گفت: وجود زنان در آن مقطع سال‌های آغازین جنگ از مردان افتخارآفرین‌تر بود که در یک محیط کاملاً مردانه در کنار حفظ حجاب خدمت‌رسانی می‌کردند.

یادی از شهید طیبه واعظی
وی تصریح کرد: زنان در دوران دفاع مقدس تصور ناکارآمد بودن زنان را نقش بر آب کردند و در شرایط دشوار به کمک مردان آمدند.
همچنین زهرا واعظی، خواهر طیبه واعظی، شهیده شاخص سال 94 در سخنانی گفت: این شهیده سال 1337 در یکی از روستاهای اصفهان متولد شد و سوم خرداد 56 در زندان اوین بر اثر شدت شکنجه‌های ساواک به شهادت رسید. طیبه در سن هفت سالگی خواندن قرآن را در خانه پدر آموخت و سال 1350 با پسرخاله مجاهدش ابراهیم جعفریان ازدواج کرد و زندگی وی وارد مرحله نوینی شد. طیبه با کمک شوهر به مطالعه عمیق قرآن و کتاب‌های مذهبی پرداخت و به عضویت گروه مهدیون درآمد. طیبه 30 فروردین 1354 دستگیر شد، در حالی که در حین دستگیری گفته بود: «مرا بکشید، ولی چادرم را بر ندارید.» طیبه، ابراهیم و پسرشان محمدمهدی را پس از دو روز شکنجه از تبریز به تهران منتقل کردند و این زن غیور یک ماه تمام زیر سخت‌ترین شکنجه‌ها قرار گرفت تا اینکه در سوم خرداد 56 به شهادت رسید. محمدمهدی، فرزند خردسال طیبه و ابراهیم پس از شهادت این دو دلاور توسط ساواک به پرورشگاهی سپرده شد و اعلام کردند پدر و مادر این کودک بر اثر اعتیاد از دنیا رفته‌اند و نام او را به شهرام تغییر دادند. دو سال بعد‌(سال 58) به برکت انقلاب اسلامی محمدمهدی در پرورشگاه شناسایی شد و به آغوش خانواده بازگشت.
همچنین در این همایش از مجموعه 10 جلدی «بانوی انتظار» شامل خاطرات همسران اسرای جنگ تحمیلی به قلم بتول سادات بهلولی رونمایی شد.
همایش تجلیل از فعالان حماسه آزادسازی خرمشهر، دوم خرداد 94 در سالن همایش دانشگاه جامع علمی و کاربردی برگزار شد.

captcha