به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، این ویژهنامه با بیانات نماینده ولی فقیه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه در دیدار با اعضای ستاد جشنواره «قصههای قرآنی» آغاز شده است.
حجتالاسلام و المسلمین علی محمدی در این دیدار با تاکید بر اینکه قرآن برای هر روز و هر زمان جامعه است، در سخنانی گفته که «قطعاً نکات جدیدی در قرآن وجود دارد، اما بشر هنوز خیلی راه دارد تا به مفاهیم برسد. قرآن هیچ وقت پایان ندارد و نمیتوانیم بگوییم مرحوم علامه طباطبایی تفسیر المیزان را نوشت و تمام شد.»
بخش بعدی ویژهنامه به سخنان آیتالله عبدالله جوادی آملی اختصاص دارد که تاکید کرده که کار مراکز قرآنپژوهی این است که جامعه را ستبر و محکم بکند، طوری که دشمن حتماً جامعه اسلامی را نیرومند ببیند.
همچنین در این ویژهنامه بیانات علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در اختتامیه سومین جشنواره قصههای قرآنی آمده است که به اهداف قصص قرآنی اشاره دارد.
در این کتاب گفتوگوهایی با حجتالاسلام سیدمصطفی حسینی، حسین عبروس، مظفر سالاری، مجتبی رحماندوست و مسلم ناصری گنجانده شده و متن مقالات «زیبایی و هنر از نگاه دین» از محمدرضا سرشار و «ضرورتهای داستانی قصص قرآنی و آسیبهای محتمل» گنجانده شده است.
این ویژهنامه در 115 صفحه زیر نظر دبیرخانه دائمی جشنواره قصههای قرآنی منتشر شده است.