محمدرضا مسیبزاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به برپایی بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی قرآن از سوم تیرماه، مصادف با هفتم ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: وزارت آموزش و پرورش امسال نیز همانند سالهای گذشته بر حسن وظیفه ذاتی خود که در فعالیتهای مختلف فرهنگی، مذهبی و قرآنی حضور دارد با جدیت در نمایشگاه قرآن حضور خواهد داشت.
وی افزود: سال گذشته فعالیت بخش وزارت آموزش و پرورش با 10 غرفه دنبال میشد که امسال تعداد این غرفهها به 14 غرفه افزایش پیدا کرده است.
ارائه دستاوردهای مراکز دارالقرآن آموزش و پرورش
وی در این بخش از سخنان خود اظهار کرد: «دستاوردهای مراکز دارالقرآن آموزش و پرورش» از جمله غرفههای بخش آموزش و پرورش نمایشگاه امسال است و همچنین «فرشتگان زمینی» به منظور ارائه فعالیتهای قرآنی دانشآموزان استثنایی از دیگر غرفهها خواهد بود.
مسیبزاده ادامه داد: «تجلی قرآن در آیینه علوم» نیز از دیگر غرفههای این بخش خواهد بود که در این غرفه نیز همانند سالهای گذشته علوم مختلف از منظر قرآن بررسی و نمایش داده میشود.
وی در ادامه گفت: با توجه به مسئولیت آموزش عمومی قرآن که به وزارت آموزش و پرورش واگذار شده است غرفه «آموزش» نیز در این بخش پیشبینی شده که در این غرفه جنبههای مختلف آموزش قرآن متناسب با گروههای سنی مخاطبان ارائه میشود.
33 دوره مسابقات قرآن دانشآموزی در نمایشگاه قرآن
مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش عنوان کرد: «33 دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز» دانشآموزی از دیگر غرفههای بخش وزارت آموزش و پرورش خواهد بود که در این غرفه نیز دستاوردهای این وزارتخانه در حوزه برگزاری مسابقات قرآن دانشآموزان و فرهنگیان نمایش داده میشود.
وی اضافه کرد: «کتب درسی» از دیگر غرفههای این بخش خواهد بود که در این غرفه علاوه بر معرفی کتب درسی جدیدالتألیف قرآنی، مولفان کتابهای درسی قرآن نیز هر روز در غرفه حضور پیدا میکنند تا علاقهمندان و بازدیدکنندگان نمایشگاه قرآن سوالات خود را از آنها بپرسند.
قصههای قرآنی در بخش وزارت آموزش و پرورش
مسیبزاده با بیان اینکه یکی از معجزات قرآن که در هدایت دانشآموزان بسیار موثر است، قصص قرآنی است، عنوان کرد: غرفهای با عنوان «قصص قرآنی» در بخش وزارت آموزش و پرورش فعالیت خواهد داشت تا در این غرفه قصههای قرآنی برای دانشآموزان نقل شود.
وی یادآور شد: یکی دیگر از غرفهها به فعالیت خبرگزاری پانا(خبرگزاری دانشآموزی) اختصاص دارد که در این غرفه نیز مصاحبههای حضوری با بازدیدکنندگان از بخش آموزش و پرورش انجام میشود و اطلاعات و اخبار این بخش از طریق خبرگزاری پانا منتشر میشود.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش ادامه داد: با توجه به اینکه سازمان دانشآموزی یکی از سازمانهای وابسته به وزارت آموزش و پرورش بوده و این سازمان به اجرای فعالیتهای تشکیلاتی برای دانشآموزان میپردازد غرفهای با عنوان «سازمان دانشآموزی» در این بخش فعالیت خواهد داشت.
«تجلی قرآن در آیینه هنر» به فعالیتهای هنری دانشآموزان میپردازد
وی در ادامه گفت: «تجلی قرآن در آیینه هنر» از دیگر غرفههای بخش وزارت آموزش و پرورش است؛ با توجه به اینکه یکی از بهترین ابزار برای عرضه فعالیتهای قرآنی ابزار هنر است در این غرفه هنرهایی که پیرامون قرآن رقم میخورد را به نمایش میگذاریم، آثار هنری که در این غرفه نمایش داده میشود آثار هنری دانشآموزان است.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش عنوان کرد: «صحت قرائت نماز و آموزش احکام» از دیگر غرفههای این بخش است و دانشآموزان و عموم علاقهمندان در نمایشگاه قرآن میتوانند با حضور در این غرفه صحت قرائت نماز خود را چک کنند.
وی در ادامه افزود: برگزاری دورههای ختم قرآن به صورت روزانه با عنوان «گلبرگهای قرآنی» از دیگر فعالیتهای بخش وزارت آموزش و پرورش است. همچنین در نمایشگاه امسال غرفهای نیز به نمایش فعالیتهای قرآنی مدارس سمپاد اختصاص پیدا کرده است تا فعالیت دانشآموزان دارای استعدادهای ویژه نیز در حوزه قرآن نمایش داده شود.