کد خبر: 3316724
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۰
سرابی بیان کرد:

نیاز نمایشگاه قرآن به تیم محتوایی و رسانه‌ای قوی

گروه فعالیت‌های قرآنی: قائم‌مقام شورای عالی قرآن اظهار کرد: نمایشگاه قرآن باید یک تیم محتوایی و رسانه‌ای قوی داشته باشد تا محصولات قرآنی داخلی و دیگر کشورها را به نمایش گذارد.

سیدعلی سرابی، قائم مقام شورای عالی قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره برگزاری سالانه نمایشگاه بین‌المللی قرآن گفت: آنچه که در نمایشگاه قرآن، اهمیت دارد عمق‌بخشی و کاربردی کردن معارف قرآنی و استفاده از ظرفیت رسانه‌ای در این امر است.

قرآن؛ مهم‌ترین و غنی‌ترین منبع معرفتی برای سبک زندگی اسلامی
وی افزود: چندسالی است که موضوع سبک زندگی قرآنی در گفتمان‌های فرهنگی و فرهنگ‌سازی مطرح است و مهم‌ترین و غنی‌ترین منبع معرفتی برای سبک زندگی اسلامی خود قرآن کریم است.
سرابی در ادامه گفت: نشان دادن ظرفیت‌های قرآن با بهره‌گیری از ظرفیت‌های هنر و رسانه، کار مهمی است که می‌توان به عهده نمایشگاه گذاشت البته نمایشگاه قرآن به مدت یک ماه است که باید یک تیم محتوایی و رسانه‌ای قوی داشته باشد تا محصول کار که مردم می‌بینند در یک ماه برپایی نمایشگاه مشاهده کنیم.
وی در این بخش از سخنان خود با اشاره به بین‌المللی بودن نمایشگاه قرآن، گفت: هرچند که دیگر کشورهای اسلامی همانند ایران در حوزه نمایش محصولات و هنرهای قرآنی کار نکرده‌اند اما به طور قطع در کشورهای اسلامی هم کارهای قرآنی که قابلیت نمایش داشته باشد انجام شده است که باید این آثار در نمایشگاه بین‌المللی قرآن ایران عرضه شود.

عرضه آثار و تولیدات قرآنی داخل کشور در حوزه بین‌الملل
قائم مقام شورای عالی قرآن ادامه داد: باید بتوانیم با یک برنامه‌ریزی خوب و فعالیت رایزن‌های فرهنگی ایران در دیگر کشورها این کارهای قرآنی را تبدیل به محصولات نمایشگاهی کنیم و در نمایشگاه بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران عرضه کنیم.
وی با عنوان این مطلب که یک بعد دیگر نمایشگاه بین‌المللی قرآن می‌تواند عرضه آثار و تولیدات داخل کشور در حوزه بین‌الملل باشد، اظهار کرد: همچنین، بسیاری از آثاری که در داخل کشور تولید می‌شوند قابلیت ارسال و استفاده کردن در خارج از کشور را دارند اما تاکنون به این بعد بین‌المللی نمایشگاه قرآن توجهی نشده است؛ دستگاه‌ها و موسساتی که می‌توانند ظرفیت بین‌المللی داشته باشند تاکنون در این بعد فعال نشده‌اند.

لزوم تبادل اطلاعات و تجربیات بین کارشناسان قرآنی ایران و جهان اسلام
سرابی یادآور شد: محور دیگری که باید در بعد بین‌المللی نمایشگاه قرآن مورد توجه باشد، رفت و آمدهای کارشناسان، تبادل اطلاعات و تجربیات و یافته‌های علمی دانشمندان قرآنی و اساتید کشورهای اسلامی و حضور فعالان قرآنی دیگر کشورها در ایران است.
وی در ادامه گفت: به ویژه کشورهایی که از لحاظ فرهنگی و دیدگاه‌های توسعه فرهنگ قرآنی با ما قرابت دارند، می‌توانند در قالب نمایشگاه بین‌المللی قرآن ایران با ما رفت و آمد داشته باشند و دستاوردهای قرآنی جمهوری اسلامی ایران را مشاهده کنند و این دستاوردها را در کشورهای خود مورد استفاده قرار دهند.
قائم مقام شورای عالی قرآن با بیان اینکه امروز شاید برترین برگ برنده جمهوری اسلامی ایران برای تقویت ارتباطات اسلامی در جهان اسلام، قرآن و فعالیت‌های قرآنی باشد، اضافه کرد: بهترین ابزار برای صدور ارزش‌های انقلاب سلامی به دیگر کشورها قرآن است و شایسته است در این جهت سرمایه‌گذاری‌های جدی صورت گرفته و با نگاه تبلیغ قرآنی در سطح بین‌المللی به این موضوع پرداخته شود.

captcha