حجت الاسلام حسن عباسزاده در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی با اعلام مطلب فوق افزود: تعلیمات عملی دینی در کنار تعلیمات تئوری میتواند تاثیرات زیادی در اعتقادات و باورهای دینی جوانان گذاشته و باید به این امر مهم توجه زیادی شود و نتیجه آن کم تر شدن فاصله برداشت از دین و روحانیت خواهد بود.
این پژوهشگرقرآنی بیان کرد: تربیت در زمینه آموزش و فرهنگ سازی در زمینه های دینی و مذهبی بسیار مهم بوده و می توان از این فرصت ها برای تعالی بیشتر و بهتر جامعه به نحو احسن بهره برد.
وی تصریح کرد: در احادیث مختلفی از پیامبران(ع) به ماه های رمضان، محرم و صفر توجه و سفارشات زیادی مبنی بر ذکر بیشتر خداوند متعال در این ماه ها شده است، ولی این موضوع نباید به مسائل دیگر ربط داده شود.
حجتالاسلام عباس زاده گفت: فرهنگ استغفار نباید تنها به ماههای حرام خلاصه شود و این در حالی است که طرز تفکر در مورد استغفار در هر جامعه ای متفاوت است ولی اگر این موضوع فقط به ماه های حرام سال ربط داده شود باعث ترویج یک فرهنگ ناقص و غیر رایج خواهد شد.
وی در ادامه افزود: با توجه به برکات این ماه ها در بین سایر ماههای سال باعث شده تا بسیاری از مردم توجه بیشتری به آنها داشته باشند و شاید از دیگر روزهای سال غافل بمانند، در نتیجه این وظیفه جامعه روحاینت است که با فرهنگ سازی و آگاهی دادن به مردم باعث ایجاد اعتدال در اعمال و رفتار مردم شوند.
حجتالاسلام عباس زاده با اشاره به اعتقاد قلبی فراوان جوانان مسلمان به ماههای حرام سال و ایجاد یک قوت قلب در جامعه اظهار کرد: مقید به قید و بند بودن جوانان نباید فقط به این ماه ها ختم شود؛ فطرت پاک و خداخواهی جوان برای هیچ کسی پوشیده نیست ولی باید با آموزش صحیح این فطرت جاودانه را صیقل داد.