به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، مرتضی فاضلی، مدیر آموزشهای فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با اعلام جزئیات برگزاری جشنواره تابستانه آموزش مجازی دانشگاهیان، گفت: در طی برگزاری این جشنواره که از 10مردادماه آغاز شده، درسهای متنوع با موضوعات فرهنگی مهارتی و کاربردی جهت غنیتر کردن اوقات فراغت دانشجویان در فصل تابستان ارائه شده است.
فاضلی درباره اهداف اصلی برگزاری این جشنواره گفت: همواره تابستان فرصتی مناسب برای برنامه ریزیهای آموزشی غیر رسمی است و با توجه به اینکه در این فصل دانشجویان از فضای رسمی درسی در دانشگاهها فاصله میگیرند، میتوان با برنامهریزی صحیح و با استفاده از وسایل ارتباطی در فضای مجازی، فرصتهای یادگیری و آموزش غیر رسمی را در اختیار دانشجویان و فرآگیران علاقهمند به موضوعات جدید و جذاب قرار داد.
وی در ادامه با اشاره به مخاطبان حاضر در این جشنواره نیز تصریح کرد: مخاطبین کلی جشنواره، دانشجویان، اساتید، فعالین فرهنگی و سیاسی و کارکنان دانشگاه است.
وی با تشریح جزئیات جشنواره گفت: در بخش مسابقه جشنواره فرآگیران میبایست حداقل شش درس از مجموع دروس گروههای «قرآن و معارف دینی»، «فرهنگ – سیاست» و «مهارتهای عمومی» را طی کنند تا پس از جمعبندی امتیازاتشان در قرعهکشی نهایی حضور پیدا کنند.
فاضلی در ادامه با تشریح بخشهای جنبی جشنواره نیز افزود: برگزاری سخنرانیهای روزانه، برگزاری مسابقه پیامکی، خوانش کتاب و مقاله، حضور فعال در تالارهای گفتگو و گذراندن دروس امتیازی ویژه مخاطبین خاص، از مهمترین بخش جنبی این جشنواره است.
مدیر آموزشهای فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در ادامه با تشریح جزئیات محتوای ارائه شده در این جشنواره پرداخت و گفت: دستهبندی محتوایی درسهای مجازی جشنواره در سه گروه انجام شده و شرکت کنندگان لازم است از میان درسهای هرگروه حداقل دو درس را به پایان رسانده و با دریافت گواهینامه، شرایط شرکت در قرعهکشی نهایی را کسب کنند.
وی در ادامه گفت: ما در گروه قرآن و معارف، چهار عنوان درسی گفتارهایی پیرامون ولایت فقیه در 10 جلسه، تجوید و آواشناسی قرآن کریم در 15جلسه، معاد شناسی در 14 جلسه، احکام عمومی در 3 جلسه و اخلاق اسلامی در 15 جلسه را ارائه دادهایم.
مرتضی فاضلی در ادامه به گروه فرهنگ و سیاست اشاره کرد و با بیان این مطلب که همواره مسائل فرهنگی و سیاسی جزء بحث های داغ در بین دانشجویان و فعالان دانشجویی است، گفت: همین مسئله باعث شد در یک گروه درسی به موضوعات متنوع سیاسی و فرهنگی در قالب آموزشی بپردازیم.
وی افزود: در این گروه مفهوم شناسی جنگ نرم، مطالعات آمریکا شناسی، دستاوردهای کلان انقلاب اسلامی، جریان شناسی سلفیگری و آشنایی با شبکههای اجتماعی از دروسی است که در گروه فرهنگ و سیاست به فرآگیران ارائه شده است.
مدیر آموزشهای فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، در ادامه به گروه مهارت های عمومی اشاره کرد و گفت: در گروه مهارت های عمومی نیز دروسی همچون،«ویژگیهای انسان موفق در 16جلسه»، «آنچه که قبل از ازدواج باید بدانیم در 8جلسه»، «زنان و مردان؛ تفاوتها و تشابه ها در 8 جلسه»،«مروری بر مهارت های زندگی در 8 جلسه» و «مقاله نویسی در 4 جلسه» عرضه میگردد.
فاضلی همچنین با تشریح گروه مخاطبان خاص نیز گفت: در این بخش نیز،کتابهای متعددی همانند کتاب حکمت عبادات آیتالله جوادی آملی، سیری در نهج البلاغه شهید مطهری، مهدی(عج)؛ده انقلاب در یک انقلاب استاد رحیمپور ازغدی، سه گونه اسلام شهید دکتر بهشتی، کتابهای «رشد» و «مسئولیت و سازندگی» و کتابهای دیگر از اساتید مطرح علوم انسانی ارائه شده است که فرآگیران با شرکت در این درسها علاوه بر دریافت گواهی برمیزان امتیازات آموزشی خود اضافه کنند و شانس انتخاب آنها در قرعه کشی نهایی بالاتر میرود.
همچنین وی با اشاره به جوایز و امتیازات این دوره نیز افزود: 20کمک هزینه سفر به عتبات، 40 کمک هزینه به مشهد مقدس، 30تبلت و تلفن همراه هوشمند، 200 کمک هزینه نقدی به همراه دریافت گواهینامه معتبر از مهمترین جوایز و امتیازات این دوره است.
فاضلی همچنین درباره پایان این دوره گفت: طبق برنامه ریزیها جشنواره تا پایان شهریورماه سال جاری دایر خواهد بود که جزئیات مراسم اختتامیه و اعلام اسامی برندگان متعاقبا اطلاع رسانی میگردد.
دانشجویان میتوانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی مرکز آموزشهای مجازی دانشگاهیان به آدرس un.nahad.ir ضمن ثبتنام و تکمیل اطلاعات و دریافت نام کاربری و رمز عبور نسبت به مطالعه و گذراندن سرفصلهای آموزشی مربوط به این طرح اقدام کنند.