به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در آفریقای جنوبی، کتاب «سفر به درون برای کشف مجدد» با هدف معرفی مکتب فکری اهل بیت(ع) به مردم آفریقای جنوبی از زبان بومیان این کشور، با حمایت رایزنی فرهنگی در کمیته تحقیق و پژوهش انجمن دوستی ایران و آفریقای جنوبی طراحی و در تیراژ 1000 نسخه چاپ و منتشر شد.
کاخیسو تلاخی بندیکت(بلال)، نویسنده این کتاب از کشور آفریقای جنوبی در این اثر به شرح حال زندگی و نحوه تشرف خود از مسیحیت به دین اسلام و معرفی مکتب فکری اهل بیت(ع) پرداخته است.
کتاب «سفر به درون برای کشف مجدد» با رویکرد استدلالی و روایی در پاسخ به پرسشهای نویسنده و ابهاماتی که در زندگی شخصی وی در مورد خانواده، مدرسه، جامعه، دانشگاه و حتی کلیسا و دین مسیحیت مطرح بوده؛ به رشته تحریر در آمده است.
بندیکت(بلال)، پس از آشنایی با یکی از دوستان مسلمان و مطالعه کتاب «آنگاه هدایت شدم»، تألیف علامه محمد التیجانی السماوی و بحثهای پرسشگرانه درباره آیات قرآن مجید، پاسخ به عطش معرفت را در مکتب دینی اهل بیت(ع) پیدا کرد.
مقدمه کتاب «سفر به درون برای کشف مجدد» که به قلم پروفسور طاهر سیتوتو، از دانشگاه کوازولو ناتال آفریقای جنوبی و با پیشدرآمد پروفسور هارون عزیز رئیس کمیته برنامهریزی و موزی زولو، رئیس کمیته رسانه انجمن دوستی ایران و آفریقای جنوبی نگاشته شده، اعتبار علمی، فرهنگی و حتی تبلیغی این کتاب را دو چندان کرده است.
هرچند که الگوی کلی کتاب و نویسنده بر اساس کتاب تیجانی بوده؛ اما رویکرد استدلالی این کتاب بر اساس روششناسی اصول منطق شیعی (استدلالهای عقلانی بر اساس روایتهای معتبر اسلامی)، مدل جدیدی از شیوه نگارش کتاب «آنگاه هدایت شدم» را ارائه کرده است.
بعد از انتشار کتب «ابعاد علمی و سیاسی انرژی هستهای ایران» و «ایمان و انقلاب»، و نشریه «مسئله سوریه رویکرد تاریخی»، این کتاب بهعنوان چهارمین کتابی است که از سوی نویسندگان بومی آفریقای جنوبی نوشته و به چاپ رسیده است.
صرف ساعتها وقت برای اصلاح بخشهایی از این کتاب براساس اصول مکتب فکری اهل بیت(ع) در سلامت واستواری مطالب نوشته شده بسیار مؤثر بوده است و همچنین نسخه پی دی اف این کتاب برای اتخاذ نظرات مخالفان، به بسیاری از علمای مسلمان ارسال شده است.
یادآور میشود، کاخیسو تلاخی بندیکت( بلال)، نویسنده کتاب «سفر به درون برای کشف مجدد» دارای مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی از دانشگاه «یونیسا»ی آفریقای جنوبی است.