کد خبر: 3361574
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۲
تاجفر:

آشنایی نسل امروز با ادبیات و راهبردهای جنگ نرم ضروری است

گروه اجتماعی: مدیرکل امور خانواده و بانوان استانداری آذربایجان غربی در جلسه کمیته بانوان ستاد هفته دفاع مقدس این استان بیان کرد: آشنایی نسل امروز با ادبیات و راهبردهای جنگ نرم ضروری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، تاجفر، مدیرکل امور خانواده و بانوان استانداری آذربایجان غربی در این جلسه که در محل اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس برگزار شد، پشتیبانی معنوی بانوان را یکی از عوامل پیروزی در جنگ عنوان کرد و گفت: بانوان در دوران دفاع مقدس و همچنین، در عرصه‌های مختلف انقلاب اسلامی که نهضتی نشئت گرفته از اسلام و ایمان مردم ایران اسلامی بود، نقش بسزایی را ایفا کرده‌اند.

تاجفر دفاع مقدس و هشت سال جنگ تحمیلی را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: آشنایی نسل جوان با دفاع مقدس و دستاوردهای آن ضروری است چرا که امنیت امروز را مدیون تلاش‌ها، رشادت‌ها و جان‌فشانی‌های شهدا و ایثارگران و همچنین، روحیه مقاومت و ایستادگی مادران و همسران شهدا هستیم.

وی آشنایی نسل امروز با ادبیات و راهبردهای جنگ نرم و رهنمودهای داهیانه مقام معظم رهبری در این مورد را نیز ضروری دانست و اظهار کرد: در دفاع مقدس شاهد وجود انسان‌هایی بودیم که با از جان‌گذشتگی از میهن خود دفاع کردند؛ از جمله زنان شهیده و بانوانی که در این مسیر امداد رسان و پشتیبان همسران و فرزندان خود بودند.

سرهنگ رضوی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیز در این جلسه به دستورالعمل ستاد کل نیروهای مسلح در مورد هفته دفاع مقدس اشاره و روز شمار این هفته را اعلام کرد.

وی صحبت در مورد دفاع مقدس و مسائل آن را بسیار سخت و زبان را عاجز و قاصر از بیان دلاوری‌ها و رشادت‌های ایثارگران دانست و افزود: در اوایل انقلاب ما شاهد جنگی بودیم که با حضور تمام اقشار جامعه توانستیم حقانیت خود را به جهانیان اثبات کنیم؛ جنگی که با مشارکت 37 کشور در مقابل ایران انجام شد ولی ایمان به خدا و نصرت الهی، موجب ناکامی و شکست توطئه و تهدید دشمن در  این جنگ شد.

رضوی با بیان این که ما در نظام جمهوری اسلامی ایران وزارت جنگ نداریم چون همیشه به فکر دفاع هستیم نه تجاوز افزود: امروز ما این امنیت، آسایش و آرامش را مدیون دلاوری‌های کسانی هستیم که با ایثار و از خودگذشتگی مسیر را برای ما هموار کردند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ضمن تشبیه جنگ امروز به جنگ نرم، خانواده را مهمترین نقطه حمله جنگ نرم عنوان و اظهار کرد: برای این که شاهد فروپاشی پایه‌های یک خانواده نباشیم وظیفه ما، به‌ویژه مادران و همسران این است که نقش اساسی و تاثیر گذار خود را حفظ و استحکام خانواده ایفا کنند.

وی فعالیت بانوان را در سه جبهه شامل جبهه اول به عنوان رزمنده، جبهه دوم به عنوان مادر و جبهه سوم به عنوان همسر الزامی دانست. اعضای کمیته بانوان ستاد دفاع مقدس نیز در این جلسه به بیان نظرات و برنامه های پیشنهادی خود پرداختند.

captcha