به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، علی یوسفی، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهریار، با اشاره به اینکه دین مبین اسلام توسط حضرت محمد(ص) به واسطه قرآن به مسلمانان نازل شده است، ادامه داد: قرآن دو وجه دارد که ما باید به اصل قرآن توجه کنیم، قرآن هم یک بطن دارد و هم یک ظاهر.
وی ادامه داد: ظاهر آن همین برگزاری آزمونها و برپایی دورههای آموزشی بودهاست. اما مهم این است که از شکل به بطن برسیم اگر بتوانیم به مفاهیم تفاسیر قرآن دقت بیشتری کنیم و فقط به ظاهر بها ندهیم یقیناً به پیام اصلی قرآن که آزادی و عدالت است میرسیم.
یوسفی عنوان کرد: هیچ کشور مسلمانی تاکنون آنطور که باید و شاید به آزادی و عدالت بها نداده است حال ما که در جامعه اسلامی زندگی میکنیم و ادعا داریم که جامعه اسلامی، سیره نبوی و از همه مهمتر دین مبین اسلام و سند آن که همان قرآن است به آزادی و عدالت بیشتر از سایر دینها اهمیت داده است، باید سعی کنیم که در این راستان گامهای مؤثری برداریم.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهریار با ارائه راهکارهایی برای سبک زندگی اسلامی ـ قرآنی، بیان کرد: برای اینکه امورمان در جامعه اسلامی پیش برود هم مسئولان وظایفی در مقابل مردم دارند و هم مردم نسبت به مسئولان حق و حقوقی دارند که مسئولان اول باید به وظیفه خودشان وفا کنند یعنی اینکه هیچ مسئولی حق ندارد بهخاطر کمبود بودجه و امکانات از وظیفهای که در قبال مردم و مؤسسات قرآنی، انجمن قرآنی، برگزاری مسابقات قرآن، جلسات تفاسیر و سخنرانیها کوتاه بیاید.
وی ادامه داد: معتقدم از همه ممهتر این است که آن فعالیتهای قرآنی را در مدارس و بهویژه در پایه ابتدایی انجام دهیم تا از همان ابتدا فعالیتهای قرآنی نهادینه شود.
یوسفی در پایان یادآور شد: سعی میکنم از مسئولانی باشم که کمتر حرف میزنند و بیشتر عمل میکنند و منتظر طرحها، ایدهها و برنامههای قرآنی از سوی کارشناسان وافراد با تجربه در حوزه قرآنی هستیم و از هیچ حمایتی در راستای ارتقای فعالیتهای کمی و کیفی مؤسسات و تشکلهای قرآنی سطح شهریار کوتاهی نمیکنیم.