کد خبر: 3456211
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۹
در «پیام زن» منتشر شد؛

«ناگهان چه زود دیر می‌شود»/«قرآن! من شرمنده توام»

گروه ادب: «قرآن! من شرمنده توام؛ اگر از تو آواز مرگی ساخته‌ام که هر وقت در کوچه‌مان آوازت بلند می‌شود، همه از من می‌پرسند چه کسی مرد است؟»

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ماهنامه فرهنگی اجتماعی زن، خانواده و سبک زندگی با عنوان «پیام زن» که به تازگی به شماره 283 خود رسیده است، حاوی عناوینی چون «مادرها را اخراج نکنید»، «نجوای سه مادر عاشورایی»، «جاذبه‌های اسلام از منظر تازه مسلمانان»، «از رم تا قم در حرکت و تلاطم»، «درس اخلاق قرائتی» و ... است.

«ناگهان چه زود دیر می‌شود» عنوان مطلبی است که به یادرتبه اول مسابقات جهانی قرائت قرآن کریم زنده‌یاد محسن حاجی‌حسنی کارگر منتشر شده است، در بخشی از این مطلب، آخرین نوشته این قاری قرآن است که در بخشی از آن می‌خوانیم: «قرآن! من شرمنده توام؛ اگر از تو آواز مرگی ساخته‌ام که هر وقت در کوچه‌مان آوازت بلند می‌شود، همه از من می‌پرسند چه کسی مرد است؟ چه غفلت بزرگی که می‌پنداریم خدا تو را برای مردگان ما نازل کرده است... قرآن! از تو شرمنده‌ام؛ اگر تو را از یک نسخه عملی به افسانه‌ای موزه‌نشین مبدل کرده‌ام. یکی ذوق می‌کند که تو را بر روی برنج نوشته و یکی ذوق می‌کند که تو را بر روی فرش بنویسد...».

گفتاری از حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی در بخش کیمبل منتشر شده که در آمده است: «آمدم خانه، خانواده گفت: برو نان بگیر. گفتم پول ندارم؛ حتی پول یک نان! رفتم کنار صحن، گفتم: یا امام رضا(ع)! ما ماه عسلمونه، پول نون هم نداریم که بخوریم. یک تومن امشب می‌خواهم؛ در صف نانوایی بودم اومدم بیرون، سجاده خانم را خواستم بفروشم. خانم فهمید، گذاشتم کنار. تسبیح را هم کسی نمی‌خره، من اینجا می‌ایستم کسی بیاد بهم پول بدهد. 45 دقیقه صبر کردم، کسی نیامد. گفتم: یا امام رضا(ع) نانوایی‌ها می‌بندند اگر می‌خواهی محبت کنی، یک خرده زودتر!»

در واکاوی جاذبه‌های اسلام از منظر تازه مسلمانان نیز می‌خوانیم؛ «زنان بیشترین ظلم را در تاریخ بشریت تحمل کرده‌اند. اسلام، زنان را از این ظلم مضاعف نجات داده به یاری زن مسلمان می‌شتابد. آزادی بی‌قید و بند و بی‌بند و باری جنیسی، زنان را به ستوه آورده است. اسلام با حجاب، حرمت زن مسلمان را حفظ می‌کند. آزار و اذیت‌های دولت‌های اروپایی، نسبت به زنان مسلمان در آگاهی‌بخشی به دیگر زنان اثرگذار است. خداوند در زن، روح لطیف و احساس‌های سرشاری قرار داده است.»

در این نشریه بخشی به نام هر ماه یک کتاب است که در این شماره کتاب «دختر شینا» پیشنهاد شده است، این کتاب روایتی از زندگی همسر شهید حاج ستار ابراهیمی‌هژیر است که به قلم بهناز ضرابی‌زاده نوشته شده است. این اثر روایت زندگی یکی از آن هزاران زن صبوری است که حالا نسلشان در حال انقراض است. باید روایت زندگی دختر شیناها را برای دختران امروز گفت تا ریشه درخت کهنسال و مهربان مادری نخشکیده. دختر شینا روایت پایان خوش زنی است که چون خیالش از عهد پیمان مردم با ولی فقیه و ادامه حیات انقلاب راحت شد، فردای نهم دی سرش را گذاشت بر بستر و هفت روز بعد پر کشید.

در ادامه این نشریه مطالبی درباره همسرداری، پیشنهاد بازی با کودکان، همه چیز درباره سیاه‌پوش‌ها، راه‌اندازی یک هیئت کوچک خانگی و .... است که مطالبی خواندنی و جالبی دارد.

captcha