به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور، حجتالاسلام والمسلمین جمشیدیراد، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور با اشاره به استقبال بینظیر اساتید و ائمه جماعات، درخصوص هدف از برگزاری این دورهها اظهار داشت: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها دورههای مختلفی را به منظور دانش افزایی و ارتقای اساتید و ائمه جماعات برگزار میکند و امسال نیز نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور با محوریت اقتصاد مقاومتی و مدیریت هزینهها، این دورهها را به صورت تجمیع در مشهد مقدس برگزار میکند تا ضمن ارائه آموزشهای لازم، اساتید از فضای معنوی حرم حضرت ثامن الحجج (ع) برخوردار شوند.
وی با عنوان اینکه این برنامه در سه بخش اجرا میشود، افزود: بخش اول مختص اساتید استانهایی است که در آن دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری هنوز راهاندازی نشده است، بخش دوم مختص اعضای هیات علمی معارف اسلامی کل کشور و بخش سوم ویژه ائمه جماعات است.
وی درخصوص اساتید منتخب استانها گفت: ۱۵۰ استاد از بین اساتید استانهای آذربایجان غربی، اردبیل، ایلام، زنجان، سمنان، خوزستان، هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد، کرمان و کرمانشاه که هنوز دفاتر نهاد در آنها راه اندازی نشده، به قید قرعه انتخاب و ۱۰ استاد نیز از سه مرکز بین الملل داخل دانشگاه پیام نور یعنی قشم، کیش و عسلویه برای حضور در این کارگاهها دعوت شدند.
حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی راد با عنوان اینکه دورههای دانش افزایی اساتید گروه معارف اسلامی از سال گذشته کلید خورده، افزود: از آنجا که اعضای هیات علمی گروه معارف اسلامی به لحاظ شرایط موجود نمیتوانند با اساتید سایر رشتهها در کارگاههای دانش افزایی و ارتقای اساتید شرکت کنند، این کارگاهها به صورت ویژه برای این دسته از اساتید تعریف شده است.
وی از حضور ۱۳۰ نفر از ائمه جماعات در این کارگاهها خبر داد و یادآور شد: ائمه جماعات به دلیل حضور در دانشگاهها، نیازمند کسب مهارتهایی برای تعامل بهتر با دانشجویان، کارکنان و اساتید هستند، از این رو کارگاههایی مختص ائمه جماعات تعریف شده تا بر مهارتهای آنها بیفزاید.
جمشیدیراد عناوین کارگاههای ائمه جماعات را «مهارت و فنون ارتباط و تبلیغ»، «جنشهای نوپدید معنوی و آسیبها»، «شیوههای جذب مخاطب»، «روش و شیوههای بیان احکام و آشنایی با احکام مبتلا به»، «مطالبات مقام معظم رهبری از روحانیون»، «نشست سیاسی»، «معرفی ظرفیتهای اداره مشاوره و پاسخگویی نهاد» عنوان کرد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه کارگاه هادر نوبت صبح به شکل مجزا برای سه گروه برگزار خواهد شد، افزود: در نوبت بعد از ظهر برنامههای مشترکی درنظر گرفته شده که شامل؛ «هم اندیشی در ۹ کارگروه با موضوعات مختلف»، «سبک زندگی اسلامی و تغذیه مناسب و طب سنتی»، و میزگرد با حضور «حجت الاسلام والمسلمین محمدیان ریاست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دکتر رستمی ریاست دانشگاه پیام نور و حجت الاسلام والمسلمین رنجبران معاون آموزشی و پژوهشی نهاد مرکز و جلسه پرسش و پاسخ و طرح مطالبات اساتید و ائمه جماعات» است.
وی همچنین در مورد بخش سوم برنامه گفت: نشست سیاسی، میزگرد تحلیل مسائل و زیارت حرم حضرت ثامن الحجج (ع) نیز از دیگر برنامههای این دوره است.
حجت الاسلام والمسلمین جمشیدی راد در پایان، برگزاری این دورهها را حرکت بزرگی در راستای ارتقای معرفت و دانش اساتید عنوان کرد و افزود: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور توانست با کمترین هزینه ضمن تامین بسترهای مورد نیاز این دورهها، امکان حضور اساتید طراز اول کشور را برای ارائه آموزشها و مهارتهای لازم فراهم نماید.
گفتنی است، برنامه دورههای دانش افزایی و ارتقای اساتید و ائمه جماعات در روز سه شنبه ۶ بهمن ماه آغاز میشود و روز پنج شنبه ۹ بهمن ماه با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دکتر رستمی ابوسعیدی رئیس دانشگاه پیام نور، حجت الاسلام والمسلمین رنجبران معاون آموزشی و پژوهشی نهاد و... خاتمه مییابد.