کد خبر: 3498098
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۳
عبدالغفور جوهرچی:

قرعه سخت و آسان برای حافظ قرآن وجود ندارد

گروه فعالیت‌های قرآنی: نماینده ایران در اولین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن روشندلان جهان اسلام شب گذشته به سوالات هیئت داوران در سالن اصلی پاسخ داد، وی طی گفت‌وگویی با ایکنا به تحلیل این اجرا پرداخت.

قرعه سخت و آسان برای حافظ قرآن وجود ندارد
عبدالغفور جوهرچی، نماینده ایران در اولین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن روشندلان جهان اسلام، شب گذشته 25 اردیبهشت ماه و بعد از اجرای خود در سالن محل برگزاری مسابقات، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مورد اجرای خود در این مرحله، گفت: خوشبختانه اجرای خوبی داشتم و از آن نیز رضایت دارم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه به سوالاتی از سوره‌های مبارکه مائده، طه و سبأ پاسخ دادم، افزود: قرعه‌ها خیلی سخت نبود، البته این را بگویم برای یک حافظ قرآن قرعه سخت و آسان وجود ندارد.
نماینده ایران در اولین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن نابینایان دنیای اسلام تصریح کرد: البته صدای من کمی گرفته بود و اندکی با مشکل مواجه شدم اما خوشبختانه در نهایت توانستم تلاوت خوبی را انجام دهم.
این حافظ روشندل کل قرآن در مورد رقبای خود نیز اذعان کرد: خوشبختانه امشب از تمامی افرادی که در بخش نابینایان تلاوت داشتند بسیار بهتر تلاوت کردم. حال باید دید که نظر داوران در این زمینه چگونه است.
جوهرچی در پاسخ به سؤالی در مورد ایراد ریز داوران در یکی از سؤالات گفت: من یک علامت فتحه را کسره خواندم که داور به درستی تذکر داد و مطمئناً نمره‌ای از نمره پایانی من حذف خواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در دور مقدماتی نمره کامل را دریافت کردم  و در صدر شرکت کنندگان مرحله شرط ورود به سالن قرار گرفتم.
captcha