کد خبر: 3523112
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۴
آیت‌الله العظمی مکارم تاکید کرد:

تبلیغ سوء علیه جایگاه زن در اسلام، خلاف واقع است

گروه حوزه‌های علمیه: مفسر قرآن کریم با اشاره به جایگاه والای حضرت خدیجه(س) و حضرت زهرا(س) در نزد پیامبر تاکید کرد: تبلیغ سوء برخی افراد در زمینه پائین بودن جایگاه زن در اسلام خلاف واقع است و همین احترام پیامبر(ص) دلیلی علیه این مدعاست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) آیت‌الله العظمی ناصر مکارم شیرازی امشب، 25 مردادماه در دیدار اعضای کنگره بزرگداشت حضرت خدیجه(س) گفت: برگزاری همایش برای بزرگان از چند وجه قابل ملاحظه و کار خوبی است، یکی از این جهت که سبب می‌شود تا شناخت بیشتری در میان مردم به خصوص نسل جوان از این فعالیت ایجاد شود.
وی فایده دیگر این همایشات را انتشار آثاری درباره بزرگان و یا چاپ کامل‌تر آثار ایشان دانست و افزود: مسئله دیگر اظهار خضوع و خشوع در برابر بزرگان دین و شکرگزاری نعمت شخصیت‌های بزرگی است که خداوند به ما داده است.
این مفسر قرآن گفت: یکی از ویژگی‌های بارز حضرت خدیجه که در افراد دیگر سراغ نداریم این است که اولین فردی است که به پیامبر ایمان آورد و نه تنها ثروت خویش بلکه همه وجودش را فدای پپامبر(ص) کرد و دوره پیروزی اسلام را هم ندید.
این مرجع تقلید تصریح کرد: روزی نبود که پیامبر با بدنی خون‌آلود به منزل نیاید و ایشان از پیامبر دلجویی و او را پانسمان نکند.
این استاد برجسته حوزه بیان کرد: تولد حضرت زهرا(س) با آن ویژگی‌های خاص یعنی وجود میوه بهشتی، جدا شدن 40 شبانه‌روزی پیامبر و وضع حمل خاص حضرت خدیجه در تولد حضرت زهرا و صحبت کردن آن حضرت در عالم جنینی موضوعاتی است که باید به خوبی در همایش به آن پرداخته و مدارک آن ارایه شود تا برخی نگویند این مسایل افسانه است.
وی افزود: حضرت خدیجه در زمان ازدواج با پیامبر فداکاری زیادی کرد، زیرا آن حضرت در آن دوره پیامبر نبود و جوانی بدون مال و منال بود؛ در حالی که حضرت خدیجه از ثروتمندان قریش بود و خواستگاران زیادی داشت، اما باز هم یا به خاطر الهامی که به او شد و یا به خاطر اخلاق پیامبر مجذوب ایشان شد، زیرا ازدواج‌ها عمدتاً با در نظر گرفتن امتیازات معمولی صورت می‌گیرد.
این مرجع تقلید با اشاره به احترام ویژه پیامبر به آن حضرت که در برخی مواقع موجب اعتراض زنان دیگر می‌شد، تصریح کرد: یکی از نکات مهم که باید در همایش مورد توجه قرار گیرد این است که احترام پیامبر به حضرت خدیجه نشان می‌دهد که اسلام از همان ابتدا احترام ویژه‌ای برای جنس زن قائل بوده است.
وی تاکید کرد: برخلاف ادعای برخی افراد، اسلام در دوره‌ای که زن جزء جنس بشر محسوب نمی‌شد و یا به عنوان ابزار و کالا به او نگریسته می شد، مورد احترام  قرار گرفت.
وی تاکید کرد: برخی به ناحق تبلیغ می‌کنند که اسلام به زنان اهمیت نمی‌دهد ولی شما می‌توانید با تبیین این مسایل این تحریفات را اصلاح کنید.
این مرجع تقلید بر لزوم اطلاع‌رسانی کامل این همایش و دعوت از رسانه‌ها برای ایجاد فضای رسانه‌ای در این زمینه تاکید کرد. 
captcha