کد خبر: 3530111
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰
سروقامت اظهار کرد:

جشنواره ملی قرآن؛ ثمره فعالیت همه دستگاه‌های فرهنگی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به نقش این نهاد در فعالیت‌های قرآنی اظهار کرد: جشنواره قرآن و عترت، ثمره فعالیت همه دستگاه‌های فرهنگی است که بحث هماهنگی و اجرای آن با دستگاه‌های تصمیم‌گیر و بخش مسابقه با دانشجویان است.

حسین سروقامت
حسین سروقامت، مدیر فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بررسی فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه‌ها اظهار کرد: در مدیریت فرهنگی نهاد بخش‌های مختلفی از قبیل اقامه نماز و ائمه جماعات‌، هیئات مذهبی و کانون‌های دینی ـ مذهبی و همچنین مرکز قرآن و عترت دانشگاهیان را داریم که در راستای بسط و گسترش فرهنگ دینی در سطح دانشگاه‌ها گام‌های مؤثری برداشته‌اند.
سروقامت در پاسخ به این سؤال که نهاد در ساماندهی فعالیت‌های قرآنی چه نقشی دارد، بیان کرد: در اینجا باید به مصوبه 575 شورای عالی انقلاب فرهنگی که در سال 1385 درخصوص تشکیل شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها اشاره کرد که بر اساس این مصوبه 10 دستگاه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامی، جهاد دانشگاهی، بسیج دانشجویی، دانشگاه جامع علمی ـ  کاربردی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه فنی و حرفه‌ای و دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم متولی امر فعالیت‌های قرآنی در سطح دانشگاه‌ها هستند.
وی در ادامه افزود: تاکنون بیش از 70 جلسه در قالب شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها در سطح مسئولان و معاونین این دستگاه‌ها و حدود 100 جلسه مجمع مشورتی در سطح کارشناسان ارشد تشکیل شده و مصوبات خوبی نیز داشته است، نهاد با توجه به ظرفیت‌های موجود خود در جهت هماهنگی این دستگاه‌ها و اجرای فعالیت‌های قرآنی گام‌های مؤثری برداشته است.
سروقامت به تبلیغ دینداری در بین دانشگاهیان در شاخه‌های گوناگون به‌عنوان مهم‌ترین فعالیت و مسئولیت نهاد اشاره کرد و گفت: بخشی از این فعالیت‌ها به صورت تصدی‌گری در نهاد و در ستاد صورت می‌پذیرد، قسمتی دیگر در دفاتر نهاد مستقر در دانشگاه‌ها انجام پذیرفته و بخشی از آن نیز با ارتباط گیری با دستگاه‌های مختلف فرهنگی که به نوعی صبغه دانشگاهی دارند، صورت می‌پذیرد.
مدیر فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به جشنواره ملی قرآن و عترت به‌عنوان یکی از خروجی‌ها و مصوبات ارزشمند شورای هماهنگی اعلام کرد: امسال سی‌ویکمین دوره این مسابقات با میزبانی دانشگاه فرهنگیان در آبان‌ماه سال جاری برگزار می‌شود. جشنواره‌ای که توانست در سال گذشته بیش از 270 هزار نفر از دانشجویان سراسر کشور را به رقابت‌های جدی در عرصه‌های قرآنی وادار سازد.
سروقامت در ادامه اظهار کرد: برای جذب حداکثری در این جشنواره شش بخش و 34 رشته مسابقه در نظر گرفته شده که از آن جمله می‌توان به بخش‌های هنری، ادبی، فناوری، پژوهشی، شفاهی و کتبی اشاره کرد. در واقع جشنواره قرآن و عترت، ثمره فعالیت همه دستگاه‌های فرهنگی محسوب می‌شود که بحث هماهنگی و اجرای آن با دستگاه‌های تصمیم‌گیر و بخش مسابقه با دانشجویان است.
مدیر فرهنگی نهاد در پایان به فعالیت سایر معاونت‌ها و مدیریت‌های نهاد پرداخت و از اقدامات آنان در بهبود فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه‌ها پرده برداشت.
captcha