
به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «استار»، طبق آمار سال 2013 از هر 1000 نفر اهل برونئی تنها 16 نفر مرتکب جرم شدهاند و آمارهای خوبی از امنیت عمومی، چهره مثبتی به این کشور داده است که تمام اینها در سایه پایبندی حتی غیرمسلمانان به قوانین اسلامی به دست آمده است.
از اول ماه آوریل سال 2014 به دستور سلطان «حسن بلقیه»، پادشاه برونئی، قانون شریعت اسلامی بهصورت رسمی در سراسر این کشور به مرحله اجراء گذاشته شد.
به دنبال آن کشور برونئی سیاستهای جدیدی اتخاذ کرد که حتی زندگی غیرمسلمانان را تحت تأثیر قرار داد و جرایم جدی از قبیل قمار، دزدی، ضرب و شتم و مهاجرت غیرقانونی بسیار کاهش پیدا کرد.
زنان غیرمسلمان در این کشور حق پوشیدن لباس نامناسب ندارند و خوردن مشروبات الکلی در مکانهای عمومی ممنوع است.
روزهای جمعه نیز در طول مراسم نماز جمعه، تمامی رستورانها بسته میشود و مسلمانان بهصورت باشکوه در مراسم برپایی نماز جمعه شرکت میکنند.
در طول ماه رمضان، رستورانها و غذاخوریها از سحر تا اذان مغرب و وقت افطار بسته هستند و نمیتوانند هيچ مشتریای را بپذيرند و بسياری از غير مسلمانان به احترام مسلمانان اين كشور روزه میگيرند و اين مسئله، زمينه تشرف آنان به دين مبين اسلام را فراهم میكند.
اسلام دین رسمی در برونئی محسوب میشود و بیش از ۶۰ درصد از جمعیت این کشور را مسلمانان تشکیل میدهند.
مسجد «عمر علی سیفالدین» با گنبدی از طلای خالص در برونئی یکی از جاذبههای گردشگری این کشور محسوب میشود.
این مسجد پس از بیست و هشتمین سلطان برونئی نامگذاری شد که به عنوان نماد اسلام در برونئی مشاهده میشود. این بنا در سال ۱۹۵۸ تکمیل شد و نمونه گیرا از معماری مدرن اسلامی است و بزرگترین مسجد در خاور دور محسوب میشود.
این کشور به دلیل داشتن منابع فراوان نفت و گاز و نيز جمعيت كمتر از يك ميليون نفریاش یکی از بالاترین استانداردهای زندگی در جهان را دارد.