کد خبر: 3540963
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۴

مرکز رشد گیاهان داروئی یزد؛ پاسخی به نیازهای فعالان این عرصه

گروه دانشگاه: غرفه مرکز رشد گیاهان داروئی استان یزد یکی از غرفه‌های نمایشگاه دستاوردهای تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان و حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی که در زمینه گیاهان دارویی فعالیت دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) نمایشگاه «دستاوردهای تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان و حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی» از اول آبان ماه در سازمان برنامه و بودجه کشور برپا شده و مراکز رشد جهاد دانشگاهی در غرفه‌های خود به معرفی فعالیت‌ها و محصولات فرهنگی و صنعتی خود را می‌پردازند.

مرکز نوپای یزد؛ پاسخی به نیازهای گیاهان داروئی
محمدعلی ابوترابی، کارشناس مرکز رشد گیاهان دارویی استان یزد، در گفت‌وگو با ایکنا در مورد این مرکز گفت: مرکز ما مرکز گیاهان دارویی و فرآورده‌های طبیعی است که از بهمن ماه سال 1394 از وزارت بهداشت و جهاد دانشگاهی محوز اخذ کرده‌ایم. عمده فعالیت ما حمایت از هسته‌هایی است که در زمینه‌های گیاهان دارویی است که این حمایت‌ها به‌شکل آموزش، پشتیبانی، ایجاد دفترکار، ثبت ایده‌ها در ادارات و مراکز، معرفی به نهاد‌هایی که بتوانند تسهیلات و وام دریافت کنند و... ارئه می شود. در حال حاضر هفت شرکت در این مرکز مستقر هستند که به شکل مجازی و حضوری فعالیت می‌کنند. همچنین حدود 13 هسته فناور تحت پوشش مرکز ما قرار دارند که طرح‌های خود را ارائه کرده و در انتظار تأیید هستند.

مرکز نوپای یزد؛ پاسخی به نیازهای گیاهان داروئی
وی در مورد فعالیت‌های شرکت‌ها و هسته‌های تحت پوشش این مرکز اظهار کرد: اکثر طرح‌ها و فعالیت‌های شرکت‌ها در زمینه گیاهان داروئی است و این فعالیت‌ها شامل؛ تولید گیاهان، بسته‌بندی، فرآوری و... می‌شود. اکنون طرح‌های هفت شرکت ما تصویب شده و در این بین دو طرح شرکت‌ها در دانش بنیان بوده و باقی طرح‌ها نیز در حال دانش‌بنیان شدن هستند.

مرکز نوپای یزد؛ پاسخی به نیازهای گیاهان داروئی
ابوترابی ادامه داد: تمام فعالیت‌های ما تحت نظر جهاد دانشگاهی است و داشتن طرح و ایده شرط ورود و بهره‌مندی هسته‌ها از حمایت‌های ما است. این طرح و ایده‌ها در شورای علم و فناوری مطرح شده و پس از تایید، طرح‌ها وارد شرکت می‌شوند.
کارشناس مرکز رشد گیاهان دارویی استان یزد با بیان نوپا بودن مرکز رشد این استان بیان کرد: این مرکز نوپا بوده و با توجه به تبلیغات صورت گرفته‌ شده بازخورد خوبی نیز داشته‌ایم و در این مدت کوتاه 30 درخواست داشته‌ایم که در حال بررسی آن‌ها هستیم.

captcha