به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «MustafaPrize»، یاغی برای اساتید و دانشمندان مسلمان شرکت کننده در کارگاه آموزشی «مسائل مربوط به انتشار مقالات تأثیرگذار» که در حاشیه همایش تبادل علم و فناوری میان کشورهای اسلامی سخنرانی میکرد.
وی افزود: مقالات کمی از سوی 57 کشور اسلامی منتشر شده است. بنابر آمارها، 41 کشور از 57 کشور عضو سازمان همکاری اسلامی کمتر از 5 درصد خروجی علمی جهان را تولید کردهاند.
یاغی که استاد دانشگاه کالیفرنیا و یکی از برگزیدگان مسابقه جایزه مصطفی(ص) در سال 2015 است، گفت: ما اینجا هستیم تا مشکلات را حل کنیم نه اینکه از مشکلات شکایت کنیم.
وی افزود: ما در یک موقعیت خاص هستیم و نسبت به ملت خود مسئولیم. دانشمندان ما باید به جای شکایت از مشکلات به دنبال حل مشکلات باشند. از دانشمندان انتظار میرود که در همه ابعاد به درون مشکلات رسوخ و آنها را حل کنند.
150 پژوهشگر و استاد و 30 دانشمند از کشورهای مصر، مراکش، عمان، اردن، عربستان، ایران، پاکستان، هند، بنگلادش، مالزی، سنگاپور و ترکیه در این نشست حضور داشتند.
همگی شرکتکنندگان در این همایش پیشینه درخشانی دارند. بسیاری از آنها در دانشگاههای معروف جهان تدریس میکنند.
این نشست در راستای مسابقه سالانه جایزه مصطفی(ص) توسط بنیاد فناوری و علم مصطفی(ص) با همکاری دانشگاه پوترا مالزی به مدت 5 روز در کوالالامپور برگزار شد.
جایزه مصطفی(ص) یک مسابقه در حوزه علم و فناوری است که هر دو سال یکبار برگزار میشود و ضمن برگزاری نشستها و کارگاههای آموزشی مختلف، در آن از پژوهشگران و دانشمندان کشورهای اسلامی تقدیر میشود.