مرضیهسادات رضوی، رئیس اداره قرآن و عترت حوزه علمیه خواهران در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) گفت: جشنواره سراسری قرآن و عترت حوزه علمیه خواهران جز در بخش شفاهی که شامل حفظ ترتیبی و قرائت است در تمامی بخشهای دیگر به صورت مجازی و آنلاین برگزار میشود. وی ادامه داد: فراخوان ارسال آثار قرآنی، به مدارس علمیه خواهران در سراسر کشور از مدتها قبل انجام شده بود و تعداد زیادی اثر در بخشها و رشتههای مختلف اعلام شده به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
رضوی با بیان اینکه در مجموع بیش از 800 اثر به این جشنواره رسیده است تصریح کرد: 200 مقاله، 120 پایاننامه، شش کتاب، 180 اثر ادبی و 300 اثر هنری به یازدهمین جشنواره قرآن و عترت حوزه علمیه خواهران ارسال شده است.
رئیس اداره قرآن و عترت حوزه علمیه خواهران بیان کرد: ارزیابی و داوری این آثار انجام شده است و از نفرات برتر در مراسم اختتامیه که در تاریخ 19 اسفندماه برگزار میشود تجلیل خواهد شد.
وی با اشاره به رقابتهای بخش شفاهی با بیان اینکه این مسابقات در دو رشته حفظ و قرائت در حال انجام است عنوان کرد: مرحله مدرسهای قرائت با حضور 4500 طلبه برگزار و از هر مدرسه چهار نفر با کسب امتیاز 90 به استان معرفی شده که حدود 800 طلبه در مرحله استانی به رقابت پرداختند و برگزیدگان به مرحله کشوری دعوت خواهند شد.
رضوی افزود: مرحله اول مسابقات در بخش حفظ ترتیبی در رشتههای حفظ کل، 20 و ده جزء در استانهای سراسر کشور با حضور 400 نفر برگزار شد و مرحله نهایی و کشوری ان اسفند ماه برگزار میشود.
رئیس اداره قرآن و عترت حوزه علمیه خواهران افزود: همچنین مسابقات در بخش کتبی، در رشتههای حفظ موضوعی قرآن و نهجالبلاغه، تفسیر ترتیبی نمونه و المیزان، تفسیر موضوعی«زن در تفسیر نمونه، اخلاق در قرآن» و ترجمه و مفاهیم نهجالبلاغه از خطبه متقین و نامه 31 انجام میشود.
وی در پایان یادآور شد: در مراسم اختتامیه جشنواره از برگزیدگان در تمامی بخشها و رشتهها تقدیر و تجلیل خواهد شد.
به خاطر برگزاری یازدهمین جشنواره سراسری قران و عترت از شما متشکریم ولی بهتر بود آثار برگزیدگان را در سایت میگذاشتید تا شرکت کنندگان هم ببینند چه آثاری مورد پذیرش واقع شد و چرا آثار آنها مورد تایید و پذیرش واقع نشد. معمولا بعد از هر مسابقه ای اسامی برگزیدگان و همچنین آثار برگزیده اعلام میشود ولی از طرف مسابقه شما چنین عملکردی را مشاهده نکردیم.
متشکرم