کد خبر: 3574955
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۰
محمدرضا پورعابدی در گردهمایی معاونان پژوهشی جهاد:

پژوهش و فناوری؛ نقطه ثقل فعالیت‌های جهاد دانشگاهی/ ترویج فرهنگ تجاری‌سازی در پژوهش

گروه دانشگاه: معاون پژوهشی و فناوری جهاد دانشگاهی در چهل و هفتمین گردهمایی معاونان پژوهشی واحدهای جهاد دانشگاهی اظهار کرد: ثقل فعالیت‌های جهاد در حوزه پژوهش و فناوری است؛ از 700 عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی، نزدیک به 500 استاد در حوزه پژوهشی فعالیت دارند و فرهنگ تجاری‌سازی در همه سطوح این حوزه باید ترویج شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، محمدرضا پورعابدی، معاون پژوهشی و فناوری جهاد دانشگاهی در چهل و هفتمین گردهمایی معاونان پژوهشی واحدهای جهاد دانشگاهی با اشاره به جایگاه فعالیت‌های پژوهشی در جهاد اظهار کرد: حوزه پژوهش و فناوری سختی‌هایی دارد و ثقل فعالیت‌های جهاد در این حوزه است.
وی ادامه داد: از 700 عضو هیات علمی شاغل در مجموعه جهاد دانشگاهی، نزدیک به 500 عضو در حوزه پژوهشی فعالیت دارند، از بیرون جهاد نیز بیشترین انتظارات از جهاد دانشگاهی در حوزه پژوهش و فناوری است، فعالیت‌های حوزه پژوهش و فناوری، زمان‌بر و طولانی است و کسانی که در این حوزه فعالیت دارند بایستی دقت، حوصله و پیگیری خوبی داشته باشند.
پورعابدی با تاکید بر اشراف رئیس جهاد دانشگاهی در حوزه پژوهش و فناوری گفت: دکتر طیبی در حوزه پژوهش و فناوری صاحب نظر هستند و خود ایشان اشراف خوبی به این حوزه دارند و نسبت به این حوزه نیز بسیار حساس‌اند، در این زمینه لازم است از خرد جمعی معاونان پژوهش و فناوری واحدهای جهاد دانشگاهی در این حوزه استفاده کنیم.
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی با اشاره به برخی اهداف در حوزه پژوهش و فناوری در جهاد دانشگاهی تاکید کرد: از اهداف برنامه ششم توسعه در حوزه پژوهش و فناوری، ترویج فرهنگ تجاری‌سازی در همه سطوح این حوزه است، در این راستا تیم، پروژه و شرکت تشکیل شود و فعالیت‌های پروژه‌ای در جهاد دنبال شود و از این طریق همکاری بین محققین توسعه یابد. همچنین باید از ظرفیت دانشجویان مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری در اجرای پروژه‌های پژوهشی بهره گرفت و نیز مراکز تخصصی در حوزه پژوهش و فناوری باید به حوزه تجاری‌سازی نزدیک شوند.
وی در خصوص برنامه ششم توسعه جهاد در حوزه پژوهش و فناوری یادآور شد: در حوزه پژوهش و فناوری، در برنامه اول تا سوم توسعه جهاد، طراحی، تصویب و استقرار نظام برنامه‌ریزی، شامل اهداف کلی، کیفی و غیرقابل سنجش و ارزیابی دنبال شد، در برنامه چهارم به دنبال کمی و قابل سنجش نمودن اهداف (بدون ارزیابی) و در برنامه پنجم در پی ارزیابی اهداف و برنامه‌ها در حوزه پژوهش و فناوری بوده‌ایم. در برنامه ششم نیز برقراری ارتباط ساختارمند بین منابع و برنامه‌ها در دستور کار قرار دارد.
captcha