به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل بنیاد بوعلیسینا، در سومین دوره از برگزاری آیین نکوداشت مفاخر، نکوداشت آیتالله احمد احمدی، 7 اردیبهشتماه سال جاری در همدان برگزار میشود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به این مطلب افزود: به منظور تکریم و بزرگداشت بزرگان علم و فرهنگ استان که در گستره استانی و ملی تاثیر عمیق فرهنگی و اجتماعی دارند، طرح نکوداشت مفاخری که یک عمر فعالیت فرهنگی و علمی داشته و هماکنون نیز به فعالیت ادامه میدهند؛ در دستور کار اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان قرار گرفته است.
وی افزود: در دو دوره گذشته برای 4 شخصیت علمی و ادبی آیین نکوداشت برپا شده است. از اساتید ارجمند آقایان اذکایی و ذکاوتی در حوزه تحقیق و پژوهش و نویسندگی در اردیبهشت 94 و اساتید گرامی آقایان محقق و میری در حوزه شعر و ادب در اردیبهشت 95 در این آیین تجلیل شده است. البته این سیاست فرهنگی در شهرستانهای استان برای نکوداشت مفاخر محلی و شهرستانی نیز انجام شده است.
فاضل عبادی درباره آیین نکوداشت امسال نیز گفت: جناب آیتالله دکتر احمد احمدی از مفاخر ملی ما در حوزه و دانشگاه است که به عنوان فیلسوف و دانشمند در علوم انسانی شناخته میشوند. ایشان زاده روستای کهکدان ملایر و مایه فخر و مباهات استان ماست و امیدواریم این آیین گوشه کوچکی از 70 سال فعالیت علمی ایشان را به جوانان و عموم علاقهمندان معرفی نماید.
عبادی با اشاره به سوابق علمی این استاد فرزانه افزود: دکتر احمد احمدی که دکترای فلسفه در رشته فلسفه غرب از دانشگاه تهران دارد؛ سالها در حوزه علمیه قم از محضر آیات عظام بروجردی، محققداماد، نجفی مرعشی و امام خمینی بهره برده است. ایشان 20 سال در محضر علامه طباطبایی اسفار، شفا و تفسیر را فرا گرفته است. سوابق دکتر احمد احمدی در سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهها که هماکنون ریاست آن را بر عهده دارد، به روشنی و درخشانی نشان از پرکاری، وقتشناسی و علم و عمل حضرت ایشان است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان از عموم اهالی علم و فرهنگ و دانشگاهیان دعوت کرد با شرکت در آیین نکوداشت آیتالله دکتر احمد احمدی در روز پنجشنبه 7 اردیبهشتماه جاری در مجتمع فرهنگی-هنری بوعلیسینای همدان به مقام رفیع علم و دانایی و کارنامه ارزنده این استاد حوزه و دانشگاه ادای احترام کنند.
وی در پایان گفت: امیدواریم برپایی چنین آیینهایی که در راستای معرفی و الگوسازی برای جوانان و شناساندن بزرگان دانش و فرهنگ به جامعه انجام میشود؛ در تحکیم هویت ملی و اسلامی و شکوفایی علمی و فرهنگی اثرگذار باشد.