کد خبر: 3591570
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰

گسترش مسابقات قرآن روشندلان جهان اسلام در سال آینده

گروه مسابقات: رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به تشریح دستاوردهای مسابقات بین‌المللی قرآن نابینایان در سال گذشته، گفت: تلاش خواهیم کرد تا این مسابقات به لحاظ رشته‌ها و فعالیت‌های پژوهشی در ادوار آینده گسترش یابد.

انوشیروان محسنی‌بندپی، ‌رئیس سازمان بهزیستی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مورد رقابت های قرآنی روشندلان با اشاره به اینکه امسال شاهد دومین دوره برگزاری مسابقات قرآن روشندلان دنیای اسلام هستیم،‌ گفت: سال قبل در مسابقات تنها در رشته حفظ برگزار شد که از 18 کشور شرکت کننده حضور داشت، امسال علاوه بر رشته حفظ، در قرائت نیز شاهد حضور شرکت کننده هستیم.
وی با اشاره به اینکه امسال تعداد شرکت کنندگان به 23 کشور افزایش یافته است،‌ گفت: نداشتن بینایی باعث نشده است تا این افراد از توسعه و شناخت مفاهیم قرآن کریم خودشان را بی بهره کنند. امیدوارم بتوانیم شرایط را فراهم کنیم تا همه جامعه هدف سازمان بهزیستی کشور و همه کسانی که در همه کشورهای مسلمان جهان وجود دارند و دچار محدودیت هستند بدانند این توانمندی را خداوند به آنها داده است که می توانند از این کتاب ارزشمند بهره مند شوند.
رئیس سازمان بهزیستی با تأکید بر اینکه این کتاب ما را به سمت همبستگی، ‌وحدت و برادری و برابری توصیه کرده است، تصریح کرد: امیدوارم بتوانیم با استفاده از تعالیم قرآن شاهد امت واحده در جهان اسلام باشیم.
محسنی بندپی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به فعالیت های قرآنی بهزیستی در گذشته، گفت: ما در دوره های گذشته شرایطی را فراهم کرده ایم که مخاطبان به آمادگی خوبی برسند. برگزاری دوره های آموزشی و جشنواره های قرآنی از این جمله است که باعث شده سازمان بهزیستی در سال 94 در ارزیابی توسعه و تعالیم فرهنگ قرآنی توانسته یکی از دستگاه های برتر کشوری برگزیده شود.
وی با اشاره به اینکه به نمایندگان کشورمان در این مسابقات برای کسب رتبه برتر امیدوار هستیم، اذعان کرد: امیدورام همه مردم ما خود را از مفاهیم قرآنی بهره مند کند و آن را در زندگی کاری و خانودگی و اجتماعی خود جاری و ساری کنند. یکی از رویکردهای مسابقات امسال کاهش آسیب های اجتماعی است که می توانیم در این زمینه بیشترین بهره مندی را داشته باشیم.
رئیس سازمان بهزیستی در ادامه در پاسخ به این سؤال که چه بازخوردهایی باعث شد تا امسال شاهد رشته قرائت باشیم، گفت: ما متوجه شدیم استعدادهای ما تنها در رشته حفظ کل قرآن نیست و می توانیم در رشته قرائت هم متسابق داشته باشیم، ما در سال های آینده شاید در پژوهش های قرآنی هم شرکت کننده داشته باشیم. ما سال قبل با انجمن نابینایان کشور چاپ قرآن بریل را به صورت پیشرفته طراحی کنیم و انتشار دهیم که در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار گرفته است. زمانی که ای نظرفیت  وتوانمندی دیده شده امسال قرائت را نیز اضافه کردیم و ان‌شاءالله سال آینده بتوانیم در بحث پژوهش های قرآنی و نشر و تکثیر کتاب قرآن به خط بریل در حاشیه مسابقات فعالیت هایی داشته باشیم.
محسنی بدپی در پایان در مورد مهمترین دستاورد این مسابقات در سال قبل گفت: مهم ترین دستاورد این بود که در جامعه هدف بهزیستی اشتیاق و انگیزه دو چندانی پیدا شده است که این دستاورد بسیار مهمی برای مسابقات است.
captcha