«معتز آقایی»، از اساتید راهنمای پنجمین دوره از مسابقات دانش آموزان جهان اسلام در گفت و گو با
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، روز گذشته، چهارم اردیبهشت ماه در خصوص اجرای قراء و حفاظ در دومین روز برپایی این مسابقات گفت: در روز دوم مسابقات دانش آموزی تلاوت های خوبی ارائه شد.
وی با اشاره به اینکه در نخستین روز این رقابت ها اجرای حافظ و تلاوت قاری کشورمان و قاری اهل کامرون را پسندیدم، اظهار کرد: اما در مجموع مسابقات دانش آموزی به ویژه در زمینه حفظ رقابت تنگاتنگ و نزدیک به هم است.
مهدی سیف از دیگر اساتید راهنمای این دوره از مسابقات با تأکید بر اینکه اکثر حافظان که اجرای برنامه کرده اند، خوب و توانا بودند، اضافه کرد: بهتر است این گروه دانش آموزان شرکت کننده را به دو گروه تقسیم کنیم؛ دانش آموزانی که به مرحله بلوغ رسیده اند و صدای آنها عوض شده است، در یک رده سنی باشند و بچه هایی که هنوز به سن بلوغ نرسیده اند و صدای آنها تغییر نکرده است در گروه دیگری باشند.
این مدرس قرآن با اشاره به تفکیک صدای بچه ها در مقطع نوجوانی از جوانی، بیان کرد: امیدواریم که در سال آینده تدبیر بهتری در این زمینه اندیشیده شود.
وی در پاسخ به اینکه با دیدن رقابت آیا فکر می کنید رقیبی برای دانش آموزان نماینده جمهوری اسلامی باشد، اظهار کرد: در زمینه قرائت نماینده ما در بخش پسران به خوبی درخشیدند اما در زمینه حفظ شاهد رقابت نزدیک به هم متسابقان و نمایندگان دیگر کشورها با جمهوری اسلامی ایران هستیم.
یادآور می شود، سی و چهارمین دوره مسابقات بین المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران در بخش آقایان، اولین دوره مسابقات بانوان، دومین دوره مسابقات قرآن روشندلان و دانش آموزان تا ششم اردیبهشت ماه از ساعت ۹ تا ۲۰ پذیرای عموم علاقه مندان در مصلای امام خمینی(ره) است. مسابقات طلاب نیز در شهر قم برگزار می شود.