حجتالاسلام والمسلمین سیدرضا اکرمی، رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری، در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به تبلور شور، شوق و شعور در 29 اردیبهشتماه اظهار کرد: بعد از ولادت حضرت مهدی(عج)، هفته ویژهای را میگذرانیم که در پایان آن مردم در یک آزمایش، آمایش و نمایش سنگین قرار خواهند گرفت و رئیسجمهور 4 سال آینده خود را انتخاب میکنند و به دست مبارکشان سرنوشت خود را رقم میزنند.
وی افزود: مردم در انقلاب اسلامی در کنار مکتب و رهبری یک رکن اساسی محسوب میشوند و مثلث مکتب، رهبری و امت و مردم را شکل میدهند و مشارکت آنها در انتخابات از این رو اهمیت بسیار بالایی برای انقلاب دارد.
اکرمی گفت: مردم باید واقعاً مراقب باشند که از 6 داوطلب ریاست جمهوری آنکه اصلح، تواناتر، شایستهتر , بایستهتر است را انتخاب کنند؛ گاهی برای انتخاب مصداق مشخص میکنند و میگویند این فرد را انتخاب کن یا آن فرد را انتخاب کن اما گاهی بر اساس معیار سخن میگوییم.
وی ادامه داد: در عین حالی که صلاحیت این شش تن برای داوطلبی ریاست جمهوری تأیید شده اما بالاخره بین آنها شخصیت اولا و اعلم و اصلح وجود دارد و ما باید با دقت ویژگیهای هر یک را ببینیم و بررسی و مطالعه کنیم و با معیارهایی که در مکتب و دین ما مشخص شده، یک نفر را برای ریاست جمهوری انتخاب کنیم.
اکرمی گفت: گاهی ما برای انتخاب یک فرد از کارشناسان سؤال میکنیم و گاه خودمان اهل تشخیص هستیم و بر اساس تشخیص خودمان عمل میکنیم؛ مسلم این است که در تشخیص خودمان به این نکته توجه کنیم که رئیسجمهوری میخواهیم به مردم خدمت کند. ما رئیسجمهوری میخواهیم که توانایی خدمت داشته باشد؛ رئیسجمهوری میخواهیم که امنیت کشور را در حد امکان تأمین کند و پایان چهار سالش بهتر از آغاز سال اولش باشد.
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری اظهار کرد: برای رسیدن به این معیارها و انتخاب فرد اصلح، اولا و اعلم برای مسئولیتهایی که قرار است به او واگذار کنیم لازم است به شرع، عقل، عرف، وجدان و تجربه مراجعه کنیم و معیارها را به دست بیاوریم و از گزینههایی که وجود دارد یکی را انتخاب کنیم.