حجتالاسلام ابراهیم ماسوری، مسئول اداره گسترش فرهنگ دینی و اخلاقی معاونت فرهنگی دانشگاه فرهنگیان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) در حاشیه بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم به معرفی آخرین دستاوردهای قرآنی دانشگاه فرهنگیان پرداخت و گفت: میزبانی سی و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور در سال گذشته و برگزاری جشنواره قرآن و عترت دانشجو-معلمهای دانشگاه فرهنگیان از مهمترین فعالیتهای این دانشگاه در حوزه قرآن کریم است.
وی با اشاره به برپایی غرفه ویژه دانشگاه فرهنگیان در این دوره از نمایشگاه بینالمللی قرآن اظهار کرد: معرفی آثار علمی و پژوهشی دانشگاه فرهنگیان، برگزاری نشستهای علمی و کارگاههای هنری و انتشار ویژهنامه نمایشگاه قرآن از جمله برنامههای این غرفه در نمایشگاه سال جاری است.
ماسوری با تاکید بر این که دانشگاه فرهنگیان 100 مرکز و پردیس دانشگاهی در سراسر کشور دارد، بیان کرد: فعالیتهای قرآنی که توسط کانونهای قرآن و عترت مراکز دانشگاه فرهنگیان متناسب با راهبرد 19 فصل 5 سند اسلامی شدن دانشگاهها صورت میگیرد، رضایتبخش نیست چراکه امکانات دانشگاه فرهنگیان با نقشی که به این دانشگاه واگذار شده تناسب ندارد.
وی در ادامه با اشاره به این که دانشجویان این دانشگاه، عهدهدار تربیت نسل آیندهاند، افزود: بر اساس آموزههای قرآن کریم، بهترین الگوی معلمی، پیامبر اکرم(ص) است. بر این اساس، دانشگاه فرهنگیان 2 وظیفه برعهده دارد که یکی تعلیم است و دیگری تزکیه. این دو وظیفه به بهترین وجه از قرآن کریم برداشت میشود. ما در دانشگاه فرهنگیان تصمیم داریم در حوزه قرآن کریم متون آموزشیای را تدوین کرده و در رشتههای 16 گانه این دانشگاه وارد کنیم تا سطح معلومات قرآنی دانشجو-معلمهای ما تنها به روخوانی و روانخوانی محدود نشود و با معارف تفسیر و پاسخگویی به شبهات هم آشنا باشند.