به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، امنیت، مهمترین پیششرط پیشرفت یک جامعه و یک کشور محسوب میشود. بیشک اگر امنیت نباشد، توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی هم مطرح نخواهد شد. امنیت یک کشور را نیروی نظامی قدرتمند و کارآمد تشکیل میدهد. جمهوری اسلامی ایران به عنوان نظام سیاسی مبتنی بر فقه و مذهب شیعه، خود را موظف میبیند تا امنیت امت اسلامی را در برابر مستکبرین و سلطهگران تأمین کند که در این خصوص نیز روایات و آیات قرآنی بسیاری وجود دارد.
رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خود با فرماندهان و مسئولان قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص)، ضمن تأکید بر تقویت بخش موشکی و سامانههای پدافندی هوایی، توجه بر بهکارگیری نیروی انسانی کارآمد در سازمانهای نظامی را مورد تأکید قرار دادند.
درباره اهمیت نیروی انسانی در ساختار سازمانهای نظامی، «سیدحسین نقوی حسینی» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتوگو با
ایکنا گفت: استراتژی نظامی جمهوری اسلامی ایران، استراتژی دفاعی است و ما در هیچ زمانی استراتژی تهاجمی نداشتیم. طی سالیان گذشته همیشه جمهوری اسلامی مورد تهاجم واقع شده، اما تاکنون به هیچ کشوری تهاجم نکرده است.
بنابر توصیه قرآن، تقویت بنیه دفاعی وظیفه ملی و شرعی است
وی ادامه داد: در استراتژی دفاعی جمهوری اسلامی، سلاحهای کشتار جمعی هیچ جایگاهی ندارند و فتوای مقام معظم رهبری درباره حرام بودن استفاده از این سلاحها نشان دهنده این واقعیت است. بنابراین سلاحهای شیمیایی، میکروبی و اتمی در میان تسلیحات نظامی ما کاربردی ندارند، اما این سلاحها را غربیهای مدعی حقوق بشر در اختیار دارند و تجربه استفاده از این تسلیحات را در کارنامه آنها میتوان دید.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی یادآور شد: بهطور آشکار در عرصه بینالمللی میتوانیم مشاهده کنیم که کشور ما به طور علنی مورد تهدید واقع میشود. زمانی که آمریکاییها از گزینه نظامی صحبت میکنند و رژیم صهیونیستی به طور مستقیم کشورمان را مورد تهدید قرار میدهد، پس حق مسلم جمهوری اسلامی است که همیشه آماده دفاع باشد و در حوزه دفاعی آنقدر نیروهای مسلح کشور خودشان را تقویت کنند که بتواند تهدیدات را در نطفه خفه کنند. همانطور که خداوند در آیه 60 سوره انفال فرمودهاند: «وَأعِدُّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّه» یعنی «آنچه را که در توان دارید از چیزهایی که قوه شما را افزایش می دهد تهیه کنید.»
نقوی حسینی تأکید کرد: بنابراین جمهوری اسلامی در حوزه دفاعی باید بر اساس دستورات قرآن و روایات مطرح شده کار کند. آنچه که در دیدار اخیر مقام معظم رهبری با فرماندهان قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) مورد پذیرش ایشان قرار گرفت، پیشرفتها و توسعهای بود که در حوزه دفاعی به دست آمده است و تلاشهایی که در سالهای اخیر صورت گرفته تا ما در حوزههای مختلف دفاعی پیشرفت کنیم، به ویژه حوزه موشکی که قدرت بازدارنده محسوب میشود.
وی ادامه داد: همچنین تأکید رهبر معظم انقلاب بر این نکته بود که نیروهای نظامی کشور و به ویژه پدافند هوایی باید به این پیشرفتها ادامه دهند تا هیچ دشمنی به خودش اجازه ندهد تا علیه جمهوری اسلامی ایران اقدامات تهدیدآمیز انجام دهد.
آمریکا و صهیونیست جهانی؛ تهدید کننده منابع قدرت جمهوری اسلامی
نماینده مجلس افزود: شلیک موشک نقطهزن به مواضع داعش بخش کوچکی از توانمندیهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه دفاعی بود و زمانی که ما با این موشکها میتوانیم هر نقطه از پایگاههای دشمن را هدف قرار دهیم، بنابراین هدف قرار دادن سایر پایگاههای دشمن در منطقه و بقیه نقاط جهان برای نیروهای مسلح ما بسیار آسان است، اما جمهوری اسلامی ایران همیشه اعلام کرده که ما از این تسلیحات در جهت حفظ صلح در منطقه و امنیت خودمان استفاده میکنیم و هیچ موقع به کشور متهاجم تبدیل نخواهیم شد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی تصریح کرد: دولت آمریکا منابع قدرت جمهوری اسلامی ایران را مورد هدف قرار داده است. اگر خط رسانهای آمریکاییها و صهیونیستها را دنبال کنیم، مشاهده خواهیم کرد که هر کجا جمهوری اسلامی ایران نقطه اتکایی داشته است، دشمن آن را مورد هدف قرار داده، مثلاً آمریکاییها از طریق جنگ روانی به سپاه، شورای نگهبان و حوزه دفاعی و موشکی ما حمله میکنند.
نقوی حسینی در ادامه گفت: آمریکاییها نمیخواهند کشورهای متعددی را در حوزه نظامی قدرتمند ببینند و این کشورها را سد راه خود میدانند. آمریکا میخواهد در جهان کشورهایی وجود داشته باشد که در تمامی حوزهها ضعیف و وابسته باشند تا بتواند بر این کشورها سیطره و سلطه یابد. اما جمهوری اسلامی ایران مانند بسیاری از کشورها، وابسته نیست که با یک تحریم یا تهدید آمریکایی ها از حرکت بازایستد و نتواند به اهداف عالی انقلاب که استکبارستیزی است، برسد.
وی بیان کرد: ظرفیت موشکی کشور یک نقطه عطف و بازدارنده در سیستم دفاعی ما به حساب میآید، بنابراین آمریکا و رژیم صهیونیستی برای مهار قدرت موشکی ایران به سمت تبلیغات رسانهای و ترغیب سازمانهای بینالمللی میروند.
دولت و مجلس باید به برنامه ششم توسعه در جهت بسترسازی کارآمدی نیروهای مسلح عمل کنند
نماینده مجلس ادامه داد: دولت و مجلس باید با همه توان و ظرفیت از تقویت بنیه دفاعی کشور دفاع کنند. مجلس در قانونگذاری، بودجه نویسی و اختصاص بودجه مطابق برنامه ششم توسعه و دستورالعملهای سیاستهای کلی نظام مجبور است که از تقویت بنیه دفاعی کشور حمایت کند.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: دولت هم موظف است که طبق قانون، مصوبات مجلس و برنامه ششم توسعه را اجرا کند و همه توان خودش را به کار گیرد تا توان دفاعی کشور تقویت گردد. حمایت از منابع نظامی و دفاعی کشور، وظیفه تمامی نهادهای مربوطه جمهوری اسلامی است، چون اگر کسی در داخل منابع دفاعی کشور را تضعیف کند، در پازل صهیونیستی - آمریکایی بازی کرده است، هر چند دشمنان ما نمیخواهند ما قدرتمند گردیم ولی با خواست و اجماع ملی این امر محقق شده است.
نقوی حسینی در پایان افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران از یک دست برتر در حوزه نیروهای متعهد و ولایی برخوردار است که به وضوح در ارتش، سپاه و سایر نهادهای نظامی مشاهده میشود که میتوانند کارهای بزرگی انجام دهند. بنابراین ما باید این نیروها را جذب، حفاظت، تقویت و پشتیبانی کنیم تا آنها بتوانند اهداف و آرمانهای جمهوری اسلامی را در حوزه دفاعی برآورده سازند. علاوه بر آن باید علم و فناوری در کشور و در میان کادر نیروهای مسلح تقویت شود.