محمد ایراندوست از جمله 22 شرکتکننده به مرحله نهایی سومین دوره مسابقات شوق تلاوت که به سبک تقلید از شحات محمد انور به اجرای برنام میپردازد. وی در گفتوگو با خبرنگار ایکنا درباره طریقه آشناییاش با مسابقات شوق تلاوت میگوید: من از قرآن آموزان مؤسسه صراط بودم و متأسفانه طی چندین دوره برپایی این مسابقات نتوانستم در آن حضور پیدا کنم.
ایراندوست با اشاره به اینکه اما خوشبختانه پس از برپایی سومین دوره آن در مرحله مقدماتی، نیمه نهایی حائز رتبه شدم و توانستم به مرحله نهایی آن که در کربلا برپا شد راه پیدا کنم، اظهار میکند: احتمال راه یافتن به مرحله نهایی این مسابقات را کم میدادم چون رقابتها نزدیک به هم بود.
وی با اشاره به اینکه برای نخستینبار بود که به عتبات عالیات سفر میکند، میگوید: البته از امام حسین(ع) قول حضورم در مرحله نهایی این دوره از مسابقات را گرفته بودم و از ایشان خواستم که مرا برای حضور در کربلا دعوت کنند؛ همچنین اجرای تلاوت در آستانهای مقدس که الحمدلله محقق شد و مورد اجابت قرار گرفت.
ایراندوست در خصوص تأثیر چهره به چهره نکات آموزشی تلاوت از سوی پیشکسوتان و اساتید مبرز قرآنی طی مرحله نهایی این مسابقات، بیان میکند: این امر موجب استفاده بیشتر شرکتکنندگان از اساتید و برطرف کردن ایرادات تلاوتهایشان و بهکارگیری عملی و عینی نکات آموزشی که توسط اساتید بیان میشود است و از سوی دیگر حضور این اساتید نیز موجب دلگرمی بیشتر این قاریان نوجوان است و همچنین فراهم شدن شرایط تلاوت قرآن در محافل آستانهای مقدس نیز شور و انگیزه تلاوت را در ما دو چندان میکند و امیدوارم در این راه ثابت قدم بمانیم و استمرار داشته باشیم.
وی از علت انگیزهاش برای ورود به عرصه قرائت قرآن میگوید: بهتبع در هر خانوادهای استعدادیابی فرزندان در زمینههای گوناگون توسط والدین انجام میشود و من هم نیز از این امر مستثنی نبودم ابتدا مادرم من را برای حضور در کلاسهای قرآن تشویق کردند و من را به کلاسهای قرآن میبردند و سپس که کمی بزرگتر شدم و استعدادم در زمینه عرصه قرائت قرآن شکوفا شدم پدرم من را در جلسات قرآن همراهی کردند.
این قاری نوجوان در خصوص اساتید خود اظهار میکند: اولین استادم که به صورت حرفهای نزد او برای علم قرائت رفتم استاد حسین علمی در خراسان رضوی بودند و سپس از محضر اساتیدی چون نظامی، پنجه، مصطفی جاویدی و ابوالفضل چمنی استفاده کردم و همچنین از محضر قاری شهید محسن حاجی حسنی کارگر نیز بهره گرفتم.
وی عنوان میکند: از حدود سه سالگی مادرم من رو به کلاس قرآن میبرد اما برای امر قرائت قرآن از حدود 10 یا 11 سالگی به صورت تخصصی و حرفهای شروع کردم.
ایراندوست در خصوص آیندهاش میگوید: هدفم این است که قرآنی که میخوانم قرآنی تأثیرگذار باشد و صرفا حضور در مسابقات و دریافت رتبه برایم مهم نیست بلکه بیشتر هدف معنوی قرآن و اینکه تلاوتم همراه با القای معانی ابتدا برای خودم و سپس برای مستمعان اطراف باشد.
وی به هم سن و سالانش توصیه میکند: آمدن در مسیر قرآن، راهی است که هم دنیا را دارد و هم آخرت را و هیچ گاه در آن متزلزل نشوند و استمرار در این راه را ابتدا از خداوند و سپس با توسل به اهل بیت(ع) طلب کنند.
این قاری نوجوان از مسئولان درخواست میکند: قرآن به اندازهای شأنش بالا است که باید هرچه برای رونق بخشیدن به محافل و کلاسها لازم است انجام شود و اگر کمکاری در این زمینه انجام دهند تنها خودشان را کوچک کردهاند و اینکه بخواهیم خودمان را درگیر مسائل مالی کنیم و یا به این حوزه کم توجه کنیم اشتباه بزرگی است.
وی در پایان در خصوص اینکه بیشتر کدام آیه را با خود زمزمه میکند، میگوید: آیة الکرسی آن هم به دلیل توصیه مؤکدی که در روایات بر آن شده است.
یادآور میشود، مرحله نهایی سومین دوره مسابقات شوق تلاوت از 22 تا 28 اسفندماه سال 96 در کربلای معلی برپا شد.
انتهای پیام