کد خبر: 3704626
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۱

فراخوان مقاله برای فصلنامه پژوهش‌های اسلامی زن و خانواده

کانون خبرنگاران نبأ ــ در راستای انتشار پیش شماره اول فصلنامه «پژوهش‌های اسلامی زن و خانواده» در موضوع مطالعات زنان و خانواده با محورهای هویت زن مسلمان، زن و جامعه، تربیت دینی با محوریت بانوان و خانواده اسلامی فراخوان مقاله جهت چاپ در شماره‌های آتی ارائه می‌شود.

فراخوان مقاله برای فصلنامه پژوهش‌های اسلامی زن و خانواده

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، به نقل از مؤسسه اسلام شناسی حضرت زهرا(س)، فرزانه طالقانی، مدیر مرکز تخصصی زن و خانواده اسلام شناسی درباره فصلنامه «پژوهش‌های اسلامی زن و خانواده» بیان کرد: پیش‌شماره اول این نشریه توسط معاونت پژوهش مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان و با همکاری مرکز تخصصی زن و خانواده اسلام شناسی منتشر شده است که از نویسندگان و پژوهشگران دعوت می‌شود مقالات خود را جهت انتشار در شمارگان آتی فصلنامه پژوهش‌های اسلامی زن و خانواده، مطابق با «راهنمای تهیه و ارسال مقالات» به مرکز تخصصی زن و خانواده اسلام شناسی مشهد یا به نشانی پست الکترونیکی فصلنامه به آدرس Is.faslnamezanan@yahoo.co ارسال کنند.
وی «هویت زن مسلمان» را یکی از محورهای اصلی چاپ مقاله در این نشریه معرفی کرد و در این رابطه توضیح داد: چیستی هویت دینی و مؤلفه‌های آن، ضرورت بازیابی هویت زن مسلمان، زنان و مجاهدت در تهذیب نفس، زنان و شکوفایی باورهای دینی در آنان، بانوان مسلمان و هدف‌گزینی در تحصیل و زندگی، زن و آگاهی از فرصت‌ها و تهدیدها، زنان و کشف استعدادها و توانایی‌های خویش، هویت جنسیتی زن و کارکرد آن در زمینه علمی و معنوی و آسیب شناسی هویت کاذب در بانوان از جمله موضوعات مورد توجه در این زمینه هستند.
مدیر مرکز تخصصی زن و خانواده اسلام شناسی افزود: طلاب و فضلا می‌توانند در حوزه «خانواده اسلامی» نیز در موضوعاتی چون ارتباط بانوان با والدین، همسر و فرزندان، زنان و ترسیم الگوی خانواده متعالی و روحانی، زن و شیوه‌های همسرگزینی با رویکرد اسلامی و... مقاله ارسال کنند.
معاونت پژوهشی مدرسه علمیه اسلام شناسی حضرت زهرا(س) با اشاره به نقش مقالات باکیفیت در رشد معنوی بانوان مسلمان و فراهم آمدن فرصت تهذیب و هدایت برای دیگران، «تربیت دینی با محوریت بانوان» را سومین محور کلی برای ارائه مقاله معرفی کرد و گفت: در این زمینه زنان و روش‌های فرزندپروری، تبیین مطالبات رهبری از بانوان در تربیت دینی و نقش زنان فرهیخته در آن، همچنین زنان و شکوفایی باورهای دینی و تأثیر آن در تربیت دینی فرزندان موضوعات پیشنهادی هستند.
وی با بیان اینکه «زن و جامعه» چهارمین محور کلی برای ارسال مقالات است، عنوان کرد: زن و هویت اجتماعی، نحوه تعامل زنان با آحاد جامعه، چگونگی حضور آنان در فعالیت‌های اجتماعی، جهت‌گیری‌های سیاسی بانوان مسلمان، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و بهره‌وری مناسب از فضای مجازی، از جمله موضوعات در این زمینه هستند.
وی گفت: مقالات ارسالی باید با رعایت ساختار مقالات علمی با فونت «B Nazanin»، اندازه 14 و حداکثر در 15 صفحه در قطع A4 ارسال شوند.
طالقانی با بیان اینکه به مقالات برگزیده هدایای ارزنده‌ای تقدیم می‌شود، افزود: 25 اردیبهشت‌ماه آخرین فرصت برای ارسال مقاله در موضوعات یاد شده است.
فاطمه بغدادی
انتهای پیام

 

 

captcha