کد خبر: 3708460
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۲
محمود لطفی‌نیا مطرح کرد:

کیفیت مسابقات طلاب در حد متوسط/ سالن‌های تخصصی برای برپایی مسابقات نداریم

گروه حوزه‌های علمیه ــ عضو هیئت داوران دومین دوره از مسابقات بین‌المللی طلاب حوزه‌های علمیه سراسر جهان با اشاره به سطح کمی و کیفی مسابقات بیان کرد: به جهت کمی سطح مسابقات خوب است اما از نظر کیفی در حد متوسط قرار دارد و نیاز است تا کار بیشتری برای ارتقای آن انجام دهند.

کیفیت مسابقات طلاب در حد متوسط/سالن‌های تخصصی برای برپایی مسابقات نداریم

محمود لطفی‌نیا، از اساتید پیشکسوت قرآن کشورمان که عضو هیئت داوران دومین دوره از مسابقات بین‌المللی طلاب حوزه‌های علمیه سراسر جهان است در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا به ارائه توضیحاتی پیرامون این دوره از مسابقات پرداخت و اظهار کرد: سطح کمی مسابقات خیلی خوب است. با توجه به این که از حدود 40 کشور در این مساباقت حاضر شده‌اند و استقبال بی‌نظیر است، علاوه بر این چون مسابقات در حوزه تخصصی طلاب و دومین دوره آن در حال برگزاری است، سطح آن مناسب است. اما از جهت کیفی یک حرکتی است که به تازگی شروع شده و بحمد الله جمهوری اسلامی پیشتاز حرکت‌های فرهنگی بوده و مسابقات طلاب نیز به صورت تخصصی ابتکار خوبی است که باعث شده یک نوع نشاط فرهنگی در طلاب ایجاد شود.
وی در ادامه تصریح کرد: قرآن کتاب اصلی و مربوط به حوزه کاری طلاب است و باید بیشتر در این حوزه بستر فعالیت‌های متنوع باشد تا خود طلاب که حوزه تبلیغ قرآنی رسالت‌مدار هستند، بهتر بتوانند به وظایف خود عمل کنند، در هر حال کیفیت مسابقات در حد متوسط است، البته در رشته حفظ، قوی‌تر هستند اما در رشته قرائت ضعف دارند، البته امیدواریم که سال به سال شاهد رشد بیشتر باشیم، چون وقتی حرکت‌ها ادامه می‌یابد، زمینه‌های رشد بیشتری فراهم می‌شود.
عضو هیئت داوران این دوره از مسابقات در واکنش به عدم استقبال مناسب از مسابقات گفت: اگر ارزیابی درستی داشته باشید، می‌بینید که کلا در حوزه مسابقات، ما سالن‌های تخصصی ویژه‌ای نداریم که بخواهیم جمعیت مردمی را که توقع داریم، پذیرا باشیم، محل برگزاری مسابقات طلاب نیز در یک مدرسه علمیه است و مکان آن نیز در حاشیه محیط شهری است و مردم نیز به خصوص در ساعات کاری برایشان این امکان فراهم نمی‌شود که حضور یابند.
وی در ادامه افزود: بنابراین باید به فکر سالن‌های تخصصی ویژه برای مسابقات باشیم، اعم از مسابقات بین‌المللی اوقاف و ... که بتواند پذیرای مردم باشد و مردم به سهولت رفت و آمد کنند و سایر ارگان‌ها و نهادهای دولتی و غیر دولتی نیز جهت حضور در مسابقات حضور یابند، اما می‌طلبد که برای این کار برنامه‌ریزی شود و زیر ساخت‌های آن آماده شود.
لطفی‌نیا در ادامه با مثبت ارزیابی کردن برگزاری چند مسابقه به صورت همزمان بیان کرد: برگزاری مسابقات به این صورت را مفیدتر می‌دانم، چراکه به هر حال در یک بازه زمانی مشخص فضای کشور به صورت کلی، معطر به عطر قرآن است، سوای از مناسبت‌های دیگری که در کشور ما وجود دارد، اما باید این دهه به نام دهه برگزاری مسابقات قرآن ثبت شود، ضمن این که برگزاری مسابقات به صورت همزمان از حیث حوزه تبلیغی نیز مؤثرتر خواهد بود، تمام رسانه‌ها و افکار عمومی جلب این اخبار می‌شوند، اما اگر پراکنده باشد، چه بسا ممکن است از حیث تبلیغی نیز این فضا را نداشته باشیم.
انتهای پیام

captcha