به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، عبدالرضا عابد، قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه، پیش از ظهر امروز، 16 اردیبهشتماه در آئین تجلیل از دستاندرکاران برگزاری سی و پنجمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن با ارائه یک جمعبندی از برگزاری این دوره از مسابقات، نقاط درخشان و امتیازات این دوره از مسابقات را فراوان دانست و در عین حال خواستار آسیبشناسی نقطه ضعفهای احتمالی و برطرف کردن کاستیها شد.
وی نظم در برگزاری، همکاری کمیتهها، تعامل با نیروهای برونسازمانی و انسجام میان عوامل اجرایی را از نقاط مثبت این دوره از مسابقات دانست و افزود: لزوماً باید ضمن برنامهریزی برای آینده مسابقات، فرآیندها مستندسازی و ثبت و ضبط شود تا در آینده از آن بهرهبرداری شود.
وی تأکید کرد: از یک روز پس از پایان مسابقات باید برای دوره بعد برنامهریزی کرد تا بتوانیم گامهای بعدی را بلندتر و محکمتر برداریم.
قائممقام سازمان اوقاف تصریح کرد: به فضل الهی و یاری خود قرآن، مسابقات بینالمللی امسال با وحدت و همدلی و یکپارچگی با موفقیت برگزار شد و به اذعان ناظران این مسابقات در اوج تعالی خود قرار گرفت.
عابد با بیان اینکه کار جمعآوری دکورها و تجهیزات مصلی تهران روز پنج شنبه یک روز بعد از پایان مسابقات در عینحالی که خیلیها انجام ناشدنی میدانستند جمعآوری و تحویل دستاندر کاران برگزاری نمایشگاه کتاب شد، تصریح کرد: لازم است از تمامی دستاندرکاران و عوامل برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن، مسابقات بینالمللی بانوان، طلاب و دانشجویان به جهت هماهنگی و برگزاری موفق این مسابقات قدردانی کنم.
همچنین در ادامه این جلسه حجتالاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی، رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف نیز طی سخنانی ضمن قدردانی از تمامی دستاندرکاران برگزاری این دوره از مسابقات به فعالیت کمیتههای این دوره از مسابقات اشاره و کمیته مدعوین را ایجادکننده سنگ بنای مؤثری در برنامههای بعدی دانست و افزود: این کمیته با یک برنامهریزی منظم توانست بانک اطلاعات خوبی از میهمانان قرآنی و مسئولان و مدیران فرهنگی و قرآنی را ثبت و ضبط و گردآوری کند.
وی ادامه داد: کمیته تبلیغات و اطلاعرسانی هم در مسابقات امسال به جهت بصری، دکور و کارگردانی سالن و اطلاعرسانی به خوبی توانست وظایف خود را اجرایی کند. در کمیته فنی مسابقات هم شاهد نظم و نسق خوبی در دعوت از متسابقین و داوری مسابقات بودیم.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف در ادامه با اشاره به خدمات سایر کمیتهها اعم از نظارت و ارزیابی، حراست، پشتیبانی، تشریفات، اجرایی مصلی و کمیته فناوری و سایر عوامل تأکید کرد: کمیته بانوان هم به عنوان مجری دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن به شکل ممتازی ظاهر شد و توانست این مسابقات را با کیفیت خوبی برگزار نماید.
وی تصریح کرد: در دیدار با مقام معظم رهبری، معظم له از برگزاری باشکوه مسابقات بینالمللی قرآن قدردانی کردند که این خود جای خوشبختی و خوشحالی فراوان دارد.
حسینی با اشاره به اینکه همه ناظران و بازدیدکنندگان و قرآنیان اذعان داشتند امسال مسابقات بینالمللی نسبت به سالهای قبل چند گام و چند پله فراتر رفت و ارتقاء کیفی داشت، گفت: بیش از 300 نفر از همکاران در قالب کمیتهها و کارگروهها و گروهها در برگزاری این دوره از مسابقات بینالمللی همکاری داشتند که خود نشاندهنده اهمیت و گستردگی این مسابقات است.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف اظهار کرد: در این نشست از مسئولان کمیتهها، معاونان و مسئولان کارگروهها قدردانی میشود، کمیتهها هم در جلسات بعدی از اعضای کارگروهها و گروههای فعال در مسابقات قرآن نسبت به تلاش و مجاهدتهای فراوانی که داشتند، قدردانی کنند.
انتهای پیام