حوزه علمیه گرفتار فعالیت‌های فرمایشی و نمایشی نشود
کد خبر: 3842400
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۷
حجت‌الاسلام بهجت‌پور:

حوزه علمیه گرفتار فعالیت‌های فرمایشی و نمایشی نشود

گروه حوزه‌های علمیه ــ مدیر حوزه خواهران در مراسم آغاز سال تحصیلی حوزوی اظهار کرد: حوزه‌های علمیه نباید گرفتار فعالیت‌های فرمایشی و نمایشی شود و باید موانع رشد طلاب را برطرف کنیم.

حوزه علمیه گرفتار فعالیت‌های فرمایشی و نمایشی نشود/ واکنش به ماجرای «دختر آبی»به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی خواهران، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت‌پور امروز 24 شهریورماه در آیین آغاز به کار مدارس علمیه خواهران سراسر کشور به میزبانی حوزه علمیه خواهران اصفهان، در سالن خیریه همدانیان اظهار کرد: تبلیغ مبلغین دینی در این ایام به نحوی باشد که حیات مردم حیات حسینی و مرگ مردم، مرگی حسینی باشد.
وی با بیان اینکه حوزه علمیه‌ای روسپید است که مردانش سربدار و زنانش پیام‌رسان اهداف نظام اسلامی و مکتب اهل بیت و آیین اسلام باشند، گفت: آرزو می‌کنم که به برکت تقارن سال تحصیلی جدید 99- 98 با ایام محرم 1441 ه. ق به این توفیق بزرگ دست پیدا کنیم.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور تصریح کرد: موفقیت طلاب خواهر حوزه علمیه در خدمتگذاری به مردم و در پیگیری وظایف سترگی که برعهده دارند، بوده است، امروز وظیفه ما و شما توجه به اشارات دست ولایت فقیه حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای است.
وی تأکید کرد: ایشان امروز از ما استواری و مقاومت می‌خواهد و به طریق اولی از حوزه‌های علمیه افزون بر مقاومت، استوارسازی و مقاوم‌سازی مردم را انتظار دارند.
بهجت‌پور ابراز کرد: در این لحظه تاریخی و نقطه حساس، حوزه علمیه باید مردم را برای مقاومت در عرصه فرهنگی و عرصه اقتصادی آماده کنیم. امروز چشم بسیاری از ضعیف نگه داشته شده‌های سراسر جهان به حرکتی است که در این کشور و با رهبری مقام معظم رهبری در حال انجام است.
وی بیان کرد: مراقب باشیم حوزه علمیه‌ای که مشغول فعالیت‌های علمی، تربیتی و فعالیت‌های اجتماعی است، توجهی به اشارات رهبری داشته باشد و دقیقاً کاری را انجام دهد که رهبری از ما مطالبه دارد.
بهجت‌پور با اشاره به بحث معنویت ادامه داد: معنویت یعنی باز کردن دریچه نگاه مردم به غیب، همچنین به عالم و مدیریت ماده و جهان هستی براساس توجه به معنویت و ارزش دادن به معنویت و ساخت یک نظام اخلاقی که بر پایه‌های برهان استوار شده باشد. این وظیفه‌ای است که حوزه‌های علمیه باید به انجام برسانند.
وی افزود: اگر این اتفاق بیفتد حوزه‌های علمیه کانون اصلی تحول و پیشرفت کشور خواهد بود، بنابراین حوزه باید نقش خود را در گام دوم انقلاب به خوبی پیدا کند.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور یادآوری کرد: ما در نقطه تاریخی رسیدن به قله پیروزی هستیم، تحولات تاریخی و اجتماعی کاملا نشان می‌دهد که این مسیر از این ملت تمدنی سرافزار بیرون خواهد آورد و تمدنی بزرگی در حال شکل‌گیری است.
بزرگنمایی حاشیه‌ها با هدف بازداشتن از کار اصلی
وی ابراز کرد: دشمن به این نکته توجه خواهد کرد، بلکه بتواند از پیشرفت ملت ممانعت کند، ما به عنوان خادمین حوزه‌های علمیه باید توجه داشته باشیم که مردم را در این مسیر یاری و حرکات دشمن را رصد و مردم را برای ادامه فعالیت‌ها تشویق کنیم.
بهجت‌پور با بیان اینکه طلبه‌ها مراقب باشند حاشیه‌ها را برای ما بزرگ نکند، گفت: دشمن تلاش دارد که ما را از کار اصلی باز بدارد و حاشیه را برا ی ما بزرگ کند. گویا خانمی علاقه دارد در میادین ورزشی حضور پیدا کند به هر دلیل بازخواست می‌شود و مورد سوال قرار می‌گیرد که طبیعی است، ولی اینگونه از سوی دشمن بزرگ‌نمایی می‌شود.
وی بیان کرد: برای مراجع تقلید چیزی به اندازه حیا، عفت و پاکدامنی زنان این مرز و بوم اهمیت ندارد، اسلام اعتقاد به حضور زنان در اجتماع دارد، اسلام اعتقاد به فعالیت اجتماعی بانوان دارد، توسعه گسترده حوزه‌های علمیه خواهران در سال‌های گذشته به اندازه تعداد مدارس علمیه حوزه‌های علمیه برادران در طول قرن‌های گذشته موید این ادعا است.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور بیان کرد: حضور اجتماعی زن همراه با رعایت حریم‌هایی است که به عفت او آسیب نزد، اگر در مسئله‌ای نگرانی‌هایی وجود دارد، باید نگرانی‌ها را رفع کرد. ما از فوت شدن حتی یک دختر از این مرز و بوم ناراحت می‌شویم، ولی سوء استفاده دشمن از این مسئله و خالی کردن عقده‌های چند ده ساله استکبار از نظام اسلامی نگران‌کننده شده است.
عقده‌گشایی نظام استکباری از انقلاب به بهانه «دختر آبی»
بهجت‌پور با بیان اینکه حوزه‌های علمیه باید این مسائل را رصد کنند، گفت: عقده‌گشایی‌ها نباید به بهانه فوت دختری انجام شود. حوزه علمیه هوشیار باید در این مسئله و دیگر مسائل مراقبت داشته باشد که خدایی نکرده آسیبی نبیند.
وی ابراز کرد: آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه خواهران را جشن می‌گیریم که در حقیقت جشن معطر شدن فضا به ارتباط با علوم عقلی، نقلی، اشراقی و روایات و معنویت است. برای ما فرصت تحصیلی بسیار ارزشمند است و برای خواهران از ارزشی افزون‌تر برخوردار است.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران اظهار کرد: حوزه علمیه خواهران برای اینکه بتواند در نقطه‌ای بنشیند که نقش مرجعیت دینی و پاسخگویی مسائل زنان در سراسر کشور باشد، نیازمند تلاش مضاعف است. اولین خواهش من این است که جهاد و حرکت‌های انقلابی و با نشاط را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار دهید و شبانه روز تفکر کنید که چگونه این مجموعه را در مسیر پیشرفتش قرار بدهید.
وی اظهار کرد: ما برنامه خود را از سال گذشته براین متمرکز کردیم که اولین فعالیت حوزه علمیه، مدارس علمیه باشد و فعالیت‌ها در مدارس علمیه بجوشد.
بهجت‌پور تصریح کرد: حوزه علمیه‌ای سرافزار خواهد بود که امر آموزش و پژوهش آن و روابط اداری و تنظیم ارتباطاتش ابتدا از مدرسه علمیه شکل گیرد، کار آمدیش از مدرسه ارتقا یابد و زمینه‌های رشد طلبه از آنجا شکل گیرد.
حوزه علمیه گرفتار فعالیت‌های فرمایشی و نمایشی نشود
وی بیان کرد: ما تلاش می‌کنیم آنچه در مدرسه اتفاق بیفتد، روز به روز کامل‌تر شود، تأثیر بیشتر داشته باشد و با دقت هرچه بهتر پیگیری شود. عطف نظر همه مسئولان باید این باشد که در مدارس چه اتفاقی می‌افتد و حمایت بی‌دریغ داشته باشند.
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور افزود: حوزه‌های علمیه نباید گرفتار فعالیت‌های فرمایشی و نمایشی شود و باید موانع رشد طلاب را برطرف کرد. ما باید همه نگاه خود را به مدارس علمیه معطوف کنیم و چرخ فعالیت‌های مدارس به خوبی بچرخد.
وی ادامه داد: بزرگترین رسالت حوزه علمیه، رسالت اجتماعی است. هر طلبه باید کنشگر اجتماعی، فرهنگی و یک کنشگر علمی و پژوهشی باشد.
بهجت‌پور بیان کرد: طلاب درس نمی‌خوانند که مدرکی بگیرند و به خانواده برگردند، بلکه درس می‌خوانیم که خود رشد کنیم و هم خانواده را تحت تأثیر قرار دهیم و هم در عرصه اجتماعی تاثیرگذار باشیم.
وی ابراز کرد: باید اثر حضور و میزان نفوذ حوزه‌های علمیه خواهران در عرصه‌های مختلف را توسعه بدهیم، ما قریب به هزاران مسجد و حسینه داریم که می‌تواند میدان فعالیت خواهران طلبه باشد، دستگاه‌های مختلف در کشور داریم که باید از ظرفیت حوزه‌های علمیه خواهران استفاده کنند.
مدیر حوزه‌های علمیه کشور اظهار کرد: رایزنی‌هایی انجام شده تا بتوانیم جایگاه بایسته و شایسته تحصیل‌کرده‌های حوزه‌های علمیه خواهران را ثبت و ارتقا ببخشیم.
بهجت‌پور گفت: امداد فرهنگی از نقش‌های عمده خواهران طلبه است که می‌تواند به عنوان سفیران طهارت و معنویت و یاور خانواده‌ها در عرصه‌های مختلف آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی نقش ایفا کنند.
وی ادامه داد: امروز حوزه علمیه خواهران در مسئله پذیرش تمرکز بر گزینش را شروع کرده است. ورودهای سال 98 براساس «به‌گزینی» انتخاب شده‌اند و تلاش داریم بر این جمع فضلایی که در خدمتتشان بودیم، با کیفیت هر چه بیشتر از طلاب ارزشمند بهره ببریم.
انتهای پیام
captcha