به گزارش ایکنا، حجتالاسلام طلال مسمار، استاد و داور لبنانی و بینالمللی قرآن کریم، در پیام تصویری خود به نشست رسول رحمت، که در محکومیت اهانت به ساحت نبوی برگزار شد، اظهار کرد: محمد ابن عبدالله(ص) برترین مخلوق و نور فروزنده و خورشید جهان است و از نظر فضل و فضیلت، بزرگواری، بخشش و کرم در بالاترین نقطه آسمان انسانیت جای دارد.
وی افزود: از صفات درخشان ایشان این بود که همواره خوشرویی در صورتشان مشهود بود. در معاشرت سهل و سادهگیر و به دور از خشونت و ترشرویی بود. قولش به دور از فحاشی بود و از کسی عیبجویی نمیکرد. مهربانترین شخص در برابر مردم بود و عظیمترین اخلاق را در بین خلایق داشت. خداوند او را برای گسترش رحمت و مهربانی محبت و بخشش و امنیت و صلح فرستاد و به نحو احسن تبلیغ و رسالت صلح را اجرا کرد.
این استاد و داور بینالمللی قرآن اظهار کرد: حکمای زمان در هر برهه شهادت دادهاند که ایشان از بلندمرتبگان تاریخ است. برنارد شاو، ادیب مشهور انگلیسی، میگوید که جهان به افکار مردی همچون محمد(ص) نیازمند است، به طوری که اگر امروز محمد(ص) متولی امور جهان بود، در حل مشکلات ما موفق میشد و میتوانست صلح و خوشبختی را، که عالم به دنبال آن است، ایجاد کند.
مسمار گفت: همانا اهل ضلالت و گمراهی به جنگ با این پیامبر برخاستهاند، همانهایی که به ظاهر دنبال صلح و دوستی هستند و از همان اوایل بعثت با سنگاندازی در مسیر هدایت به دنبال تخریب شخصیت آن حضرت در طول زمان بوده و هستند. اکنون هم رئیسجمهور یکی از کشورهای مهم، که برای ایجاد صلح و آرامش و پاسداری از کرامت انسان ادعا میکند، رهبری اردوگاه اهانت به پیامبرمان را به عهده گرفته و در قالب آزادی بیان، حرمت پیامبر انسانیت شکسته میشود.
وی تصریح کرد: این چه آزادی بیانی است که کرامت انسان را نادیده میگیرد و احساسات دو میلیارد انسان را جریحهدار میکند. آیا این آزادی بیان حمله به یکی از دوستان صهیونیست خود را برمیتابد؟ هدف این هیاهوها توهین به دین اسلام است که از طریق جسارت به پیامبر این دین صورت میگیرد، ما جسارت رئیسجمهور فرانسه را در حمایت از این عملکرد توهینآمیز محکوم و او را به عذرخواهی از مسلمین دعوت میکنیم. این کمترین کاری است که باید انجام دهد.
این پیشکسوت قرآنی در پایان گفت: امت محمد ابن عبدالله(ص) را دعوت به این آگاهی خطیر و حساس میکنیم که همه با هم برای محکوم کردن این عمل قیام کنند و از هیچ کاری برای حمایت از پیامبر خود فروگذار نکنند، وگرنه امت اسلام تا ابدالدهر به ذلت و خاری دچار میشود. امیرالمؤمنین علی(ع) میفرمایند که هیچ صاحب عزتی حقی را رها نکرد، مگر اینکه ذلیل شد و هیچ ذلیلی به طلب حق برنخاست، مگر اینکه عزیز شد و هیچ حقی پایمال نمیشود، مادامی که مطالبهگری پشت آن باشد.
انتهای پیام